אנדומטריוזיס וכשלון של שאיבות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אנדומטריוזיס וכשלון של שאיבות
    מילי
    16/08/2017

בת 30 עם אנדומטריוזיס בעברי 4 שאיבות, 6 שאיבות שכשלו עד שעשיתי ניתוח לפרוסקופי שבו כרתו חצוצרה עם נוזל.. עשיתי שאיבה חדשה , שאבו 7 היו רק 2 בשלות והיום היא בת שנה ושבע . חזרתי לסבב שני , בדיקת fsh 10 ואסטדריול בסביבות 360. התחלנו סבב עם גלולות ואורגלטרון וביום השלישי לווסת קיבלתי 300 מונופור , התפתחו 7 זקיקים בגדלים שונים 10,12,15,16,15.5,16.5, 17 , רירית 12האסטדריול היה 6000 , קבלתי הנחיה להזריק אוביטרל ו 2 דקפפטיל .ויומיים אחרי בשעת הבוקר היתה שאיבה .. שאבו 7 זקיקים , 5 ביציות ורק 2 בשלות .. לצערי לא היו הפריות. אני לא יודעת אם להסיק מזה שאולי הניתוח פגע בביציות או שמדובר בפרוטוקול לא נכון. ואם שווה בכלל לנסות פעם נוספת . יש לי 3 מוקפאים מלפני הניתוח . בנוסף הביאו לי דקסטמזון מתחילת הסטימולציה. אשמח לעזרתכם איך להשיג ילד שני :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לטעמי האוביטרל ניתן לפני הבשלה מספקת של הביציות דבר שהביא לתוצאה המאכזבת

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    17/08/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו