דימום חזק חד פעמי וכאבים מחזור חזקים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דימום חזק חד פעמי וכאבים מחזור חזקים
    שוש
    29/08/2017

שלום פרופסורים יקרים. בטא מכפילה עצמה כל יומיים מצויין, כמעט משלשת עצמה.היום היה דימום חזק, דם אדום,והבטא היום המשיכה לשלש עצמה.כאבי מחזור היו חזקים. בצהריים הדימום והכאבים פסקו. האם עלי לנוח? יש לי תינוק בן 9חודשים ורק אני מטפלת בו. החתלות, אמבטיות וכו'.איך עלי להתנהל? והאם הסיבה לדימום יכולה לנבוע מציסטה שהתגלתה לאחרונה (3.5 ס"מ)? ובבקשה תאמרו לי באיזה שבוע אני: החזרת בלסטו בן חמישה ימים ב-16/8. תודה רבה ובבקשה הרגיעו אותי, עד למענה הרופא שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבוע 4,למרות הדמם בשלב זה אין כל ערך מוסף למנוחה מחטת

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    29/08/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הציסטה לא גורמת לדימום בצורה כלשהי בהריון עצמו?

שוש
    29/08/2017

והאם בגילי, 46, הריון מתרומה יקר, גם אין הנחה על מנוחה כל שהיא? והמשך טיפול בתינוק שלי? הרמה ומאמץ, לא יכולים לגרום לדימום? תודה על תשובתך המהירה פרופסור אשכנזי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו