חודש אחרי היסטרו + לפרוסקופיה וההפרשות לא נפסקות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חודש אחרי היסטרו + לפרוסקופיה וההפרשות לא נפסקות
    נעמה
    15/09/2017

שלום רב,
    אני בדיוק חודש לאחר ניתוח היסטרו ולפרוסקופיה. בניתוח נצרבה נישה בצלקת קיסרי והוצא פוליפ קטן שהיה ליד אחת החצוצרות. מאז הניתוח כבר קיבלתי מחזור אחד שהגיע בזמן, אך ההפרשות החומות שבין המחזורים לא נפסקות ואחרי המחזור האחרון נראה שהן אף מתגברות, יותר ממה שהיה לפני הניתוח. לפמעים זה חום כהה ולפעמים בהיר. שמתי לב שבימים האחרונים (אני קרובה לביוץ לא יודעת אם יש קשר) ההפרשות יותר נוזליות והכמות שלהם יותר גדולה כך שאני צריכה להחליף תחתונית במהלך היום.
    מעבר לזה אין לי כאבים או תחושה כלשהי. הייתי גם בבדיקת ביקורת אצל רופא הנשים שלי שאמר שאין כל כך מה לעשות עם ההפרשות האלה ואין מניעה מלנסות להיכנס להיריון טבעי החודש.
    זה תקין שההפרשות נמשכות ככה ואף מתגברות? כמה זמן זה עוד יהיה ככה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם אכן מדובר בהפרשות חומות יתכן והצלקת לא נרפאה למרי

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    15/09/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כלומר הצריבה לא הצליחה?

נעמה
    16/09/2017

אני שנה ו-9 חודשים לאחר הניתוח הקיסרי וההפרשות החומות בין המחזורים התחילו רק לפני 3 וחצי חודשים בערך כשהתחלתי בטיפולי פוריות.
    השאלה האם ההפרשות החומות האלה שיש עכשיו הן קשורות לפרוצדורה שנעשתה בניתוח או שזה פשוט מהנישה בצלקת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנראה מהצטברות הפרשות בנישה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    16/09/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו