החזרת עוברים וסיכונים כרוכים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרת עוברים וסיכונים כרוכים
    תמי
    20/09/2017

שלום רב אתמול בשעה טובה החזירו לי שני עוברים שע"פ הצוות הרפואי ניראו טוב (פיצול ל 8 ול- 12 לאחר שלושה ימים מן השאיבה).
    בעשור האחרון הרגלתי עצמי לשתייה של חומרים מזרזי מערכת עיכול.
    כך שהייתי שותה בכל לילה תה שניקרא "תה טיבטי" ולאחר מכן הולכת לישון וקמה בבוקר עם יציאות רגילות.
    הנ"ל התחיל מדיאטות ונמשך בהתמכרות נטו.
    בזמן האחרון עברתי לכמוסות אלוורה לפני השינה שגם להן אותו אפקט.
    מאתמול הפסקתי עם הנוהג הזה מאחר ואני חוששת לשלום העוברים.
    ידוע לכם האם הכמוסות אלוורה או התה אכן מסוכנים לעוברים?
    או שאפשר להמשיך כרגיל? יש לציין כי היציאות היו רגילות גם עם השימוש במוצרים אלה.
    מפחדת מאוד מעצירויות ולחצים ומאמץ בתקופה הקרובה בעקבות הגמילה מהתה והאלוורה(כמוסות),.
    מאחר וזו התמכרות של 10 שנים על בסיס יומי, אני תוהה מה עדיף? להמשיך כרגיל/ להפחית/ להפסיק לחלוטין או בהדרגה?
    אני מרגישה יותר לחץ על הבטן כיוון שההתרוקנות השתנתה, מרגישה שיש עלי יותר לחץ ומאמץ בבוקר ממה שהורגלתי במשך שנים, מפחדת שגם זה לא טוב.

תודה ושנה טובה לכם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להשתמש במיץ שזיפים שתיית מיים מרובה לפני הארוחה כתחליף

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    21/09/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שתי שאלות בבקשה :)

תמי
    21/09/2017

כאמור, הוחזרו עוברים ( התפלגות תאים של 8,12)
    ביום השלישי (שבת בבוקר שאיבה, ובשלישי אחהצ הייתה החזרה).
    מתי הכי מוקדם ניתן לבדוק בבדיקה ביתית? קיבלתי הפניה לב.דם ל 14 יום אחרי, אך האם ב. ביתית יכולה לזהות לפני?

האם ניתן ממדד מסויים של בטא להסיק/ להניח אם נקלטו שניהם או אחד בלבד (בהנחה כמובן והבטא בכלל חיובית).
    שמעתי שמעל 300 ביום ה 14 מדד לשניים?

תודה שוב על ההענות בחג!
    שנה טובה ומתוקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפחות 12 יום לאחר ההחזרה,חהעדיף בדיקת דם,ערך ביטה גבוהה לא בהכרח מבטיח היריון תאומים

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/09/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו