ביוץ ללא וסת וללא הריון- היתכן?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ביוץ ללא וסת וללא הריון- היתכן?
    דנה
    26/10/2017

הי, אני עם שחלות פוליציסטיות ומנסה להיכנס להריון. וסת אחרונה ב19.9. במעקב זקיקים בתאריך 4.10 נראה זקיק בגודל 16 עם רירית בעובי 4 מ"מ. בתאריך 8.10 נראה נוזל בדוגלס ברחם עם רירית 4.4 מ"מ. הטכנאית ציינה כי הביוץ כבר היה. בתאריך 26.10 בדיקת דם להריון יצאה שלילית וטרם הגיעה הוסת. אציין כי אינני נוטלת הורמונים.
    1. האם יכול להיות הריון ואם כן מתי לעשות בדיקת דם חוזרת.
    2. האם הוסת לא מגיעה כתוצאה מרירית רחם מאוד דקה? אציין כי אין הכתמות או הפרשה חומה כלל. האם הוסת יכולה עוד להגיע וכמה ימים להמתין?
    מודאגת מאוד מהמצב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להערכתי לא היה ביוץ היות ונתוני רירית הרחם שלך לא תואמים מצב טרום ביוצי או פוסט ביוצי

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    27/10/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

דנה
    27/10/2017

תודה על המענה המהיר. אודה אם תוכל להסביר מדוע לדעתך לא מדובר בביוץ. רירית הרחם שלי דקה כתוצאה משימוש ממושך בגלולות. נטלתי אותן במשך 10 שנים. חודש שעבר היה ביוץ, הייתי אצל רופאת הנשים שלי שזיהתה ציסטת גופיף צהוב שנוצר כתוצאה מביוץ אז היה ביוץ וגם אז רירית הרחם שלי הייתה מאוד דקה והופיעה וסת ככתמים קלים מאוד. אז ידוע לי שרירית הרחם שלי מאוד דקה. לא יכול להתרחש ביוץ עם רירית רחם דקה? אשמח להסבר. טרם הגיעה הוסת החודש. האם יש טעם לעשות בדיקת דם נוספת או שאין סיכוי שהיה ביוץ ושאולי קיים הריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדי לקבוע זאת בוודאות נדרש מעקב אולטרסאונד,ומעקב הורמונאלי שזיפי שעונה על כל השאלות המתעוררות בעקבות מסר הנתונים שלך

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    27/10/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו