מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביוץ ללא וסת וללא הריון- היתכן?דנה26/10/2017
הי, אני עם שחלות פוליציסטיות ומנסה להיכנס להריון. וסת אחרונה ב19.9. במעקב זקיקים בתאריך 4.10 נראה זקיק בגודל 16 עם רירית בעובי 4 מ"מ. בתאריך 8.10 נראה נוזל בדוגלס ברחם עם רירית 4.4 מ"מ. הטכנאית ציינה כי הביוץ כבר היה. בתאריך 26.10 בדיקת דם להריון יצאה שלילית וטרם הגיעה הוסת. אציין כי אינני נוטלת הורמונים.
1. האם יכול להיות הריון ואם כן מתי לעשות בדיקת דם חוזרת.
2. האם הוסת לא מגיעה כתוצאה מרירית רחם מאוד דקה? אציין כי אין הכתמות או הפרשה חומה כלל. האם הוסת יכולה עוד להגיע וכמה ימים להמתין?
מודאגת מאוד מהמצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
להערכתי לא היה ביוץ היות ונתוני רירית הרחם שלך לא תואמים מצב טרום ביוצי או פוסט ביוצי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דנה27/10/2017תודה על המענה המהיר. אודה אם תוכל להסביר מדוע לדעתך לא מדובר בביוץ. רירית הרחם שלי דקה כתוצאה משימוש ממושך בגלולות. נטלתי אותן במשך 10 שנים. חודש שעבר היה ביוץ, הייתי אצל רופאת הנשים שלי שזיהתה ציסטת גופיף צהוב שנוצר כתוצאה מביוץ אז היה ביוץ וגם אז רירית הרחם שלי הייתה מאוד דקה והופיעה וסת ככתמים קלים מאוד. אז ידוע לי שרירית הרחם שלי מאוד דקה. לא יכול להתרחש ביוץ עם רירית רחם דקה? אשמח להסבר. טרם הגיעה הוסת החודש. האם יש טעם לעשות בדיקת דם נוספת או שאין סיכוי שהיה ביוץ ושאולי קיים הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כדי לקבוע זאת בוודאות נדרש מעקב אולטרסאונד,ומעקב הורמונאלי שזיפי שעונה על כל השאלות המתעוררות בעקבות מסר הנתונים שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)