מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שיטת IMSI בר טוביעל29/10/2017
קצת ארוך. אני מתנצלת. אבל אשמח לשמוע את חוות דעתכם בענין.
נתוני הזרע של בן זוגי:
appearance normal
viscosity normal
p.h 7.2
volume 2.0 ml
concentration 84 mill/ml
total count 168 milion
motility 58%
grade 46
vitality >60
מורפולוגיה:
normal 5%
head defects 94%
midpiece defects 5%
tail defects 17%
prematures cells 0
w.b.c 0.9
אני בת 42. נמצאת בטיפול ivf 6. טיפול אחרון הושג הריון לא תקין (שק הריון ללא דופק). פעילות שחלתית תקינה. בכל הטיפולים היו הפריות ללא מיקרומניפולציה. אין בעיות רפואיות.
פניתי אליכם לאחרונה בענין שיטת בר טוב, imsi
לפי מה שהבנתי מתשובותיכם - הדעות קצת חלוקות.
אנחנו נמצאים בטיפול 6. שוקלים הפעם להשתמש גם באפשרות הזאת.
הסבירו לנו שגם אם הנתונים של בן הזוג טובים, עדיין כדאי לעשות את הטיפול היות ומדובר בסריקת זרע ובהגדלה של פי 6,000. כך שאפשר לברור את הזרעים הכי טובים ולשפר את הסיכוי.
השאלה שלי:
1. בגלל הגיל שלי אני מניחה שלא נשאר לנו הרבה נסיונות, ורצינו לנסות ולהשתמש בכל מה שאפשר על מנת להגדיל את הסיכוי. מה דעתכם בענין השילוב עם IMSI במקרה שלנו?
2. הם אומרים שיש אפשרות לתת אצלם את דגימת הזרע . ללכת לבית החולים לשאיבה, ולחכות לתוצאות השאיבה (לראות כמה ביציות נשאבו), ורק אז (במידה ונשאבו מספיק ביציות) הם יתחילו לעבוד על הזרע. מה שאומר שרק לאחר ארבע שעות ישלחו את דגימת הזרע לבית החולים בו בוצעה השאיבה ורק אז להתחיל את ההפריה. במידה ולא נשאבו ביציות אז הם לא יעבדו על הזרע ולא נצטרך לשלם את הסכום המלא על הטיפול.
מה עושים עם הביציות שנשאבו? הפריה לא נעשית מיד לאחר שאיבת הביציות? האם הביציות נפגעות כתוצאה מכך מההמתנה לזרע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע
פרופ` דוד בידר29/10/2017הזרע תקין ואין מה לעשות את ה IMSI
הבעיה בביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון בגיל 42
יעל31/10/2017פרופ' בידר תודה רבה על התשובה. אם אין טעם לעשות בדיקת IMSI אז לא נעשה היות ומדובר בסכום גבוה.
אנחנו זוג ללא ילדים. בני 42.
האם יש אפשרות לשפר את הסיכויים להבאת ילד ביולוגי של שנינו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
פרופ` דוד בידר31/10/2017בגיל 42 הסיכויים פחות טובים ואנחנו תלויים בגיל הביציות.
היות ואי אפשר לשפר ביציות הדרך היחידה היא להמשיך מה שאת עושה.
הרופא המטפל יכול להעריך את סיכוייך לאור בדיקות הדם ואיכות עוברים.
בארצות רבות, גיל 42 הוא נקודת החיתוך שמעליו לא עושים טיפולים.
תנסי עוד פעמיים שלוש ואם לא יצליח יש להמשיך הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)