ביוץ אחרי הזרקת אוביטרל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ביוץ אחרי הזרקת אוביטרל
    לימור
    31/10/2017

כבר כתבתי על זה שניצפה זקיק 16 או 17 שהיה"יפה"אבל אני לא זוכרת בדיוק את דיברי הרופא(שבשבועיים הקרובים לא אפגוש אותו)ויתכן שהתבלבלתי עם ערכו של הLH שהיה 16.68.
    בכל מקרה השאלה שלי היא כזאת-אם הרופא אחרי ביצוע אולטרסאונד אחר הצהרים כאשר באותו הבוקר עשיתי בדיקת דם אסטרדיול,פרוגסטרון וLH והתוצאות של הבדיקה כבר היו ידועות לו והוא הורה לי מיד אחרי האולטרסאונד להזריק אוביטרל-האם סביר להניח שהייתי קרובה לביוץ ובהכרח הביוץ היה 36 עד 40 שעות מאז אותה ההזרקה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביוץ אחרי הזרקת אוביטרל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזכורת לנתוני בדיקת הדם

לימור
    01/11/2017

בהמשך להודעה הקודמת-הLH כאמור היה 16.68 ב26.10 בבוקר כאשר מחזור התחיל ב18.10 במהלך היום(תזכורת-בת 43 ומדובר במחזור שהביא את הביוץ השני שאחרי הפלה טבעית שהתופעות שלה התחילו בשבוע 8 בסוף אוגוסט)והזרקתי גונל F900 מהערב של ה19.10 כל 24 שעות והאולטרסאונד שמיד אחריו הרופא הורה על הפסקת הגונל ומתן זריקת אוביטרל היה ב26.10 אחר הצהרים,האסטרדיול באותו בוקר של 26 לחודש היה 1,102 והפרוגסטרון 0.99

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכול סביר ואפשרי

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    01/11/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו