נשאות של GBS, האם ייתכן קשר לקשיים בכניסה להריון?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• נשאות של GBS, האם ייתכן קשר לקשיים בכניסה להריון?
    סיגל
    09/11/2017

שלום רב,
    אני בסוף שבוע 35 להריון אחרי IVF, עשיתי השבוע משטח והתברר שאני נשאית של GBS. אופן ההתנהלות והטיפול ברורים לי, אבל הממצא העלה אצלי תהייה האם ייתכן שיש קשר בין הנשאות לקשיים בכניסה להריון? אני בת 35, לפני ההריון הזה עברתי 7 הזרעות שלא הניבו כלום, אחרי שעברתי ל IVF עברתי שתי החזרות שהסתיימו בשלילי, עוד אחת שהניבה "חצי הריון" שלא התפתח מעבר לשלב הדופק, ואחכ הגיע ההריון הנוכחי המיוחל. במהלך כל הטיפולים הוגדרתי כ"אי פיריון לא מוסבר", עם פרופיל הורמונלי תקין, תגובה שחלתית תקינה (ב ivf היה לי גירוי יתר ממינון די מינימלי), הרבה ביציות באיכות טובה וכו'.

במקרה או שלא, במהלך סבב ההחזרה בו ההריון הזה נקלט נטלתי אוגמנטין, עקב סינוסיטיס. האם ייתכן שכל הכישלונות הקודמים נבעו בעצם מזיהום ב GBS, ש"טופל" במקרה בסבב ההחזרה האחרון? אודה לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא סביר

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    09/11/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו