פרוטוקול גונאל ואוביטרל ואנדומטרין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרוטוקול גונאל ואוביטרל ואנדומטרין
    לימור
    14/11/2017

שלום לכם.זה הפרוטוקול שהרופא המטפל מציע לי להמשיך איתו עוד מקסימום 2 מחזורי טיפול כאשר הראשון נכשל.ורק אחרי זה לעבור להפריה חוץ גופית.קיבלתי את המלצתו.אני בגיל 43 בדיוק.הסטוריית הפוריות שלי ושל בעלי מתחילת שנת 2016 כוללת 4 הריונות שכולם נפלו ספונטנית בשבועות 6 עד 11.כל הקליטות ספונטניות-למעט זו הלפני האחרונה שהיתה עם זריקת אוביטרל חד פעמית ללא טיפול מקדים של גונאל.בהתחשב בנתונים שמסרתי-מה הסבירות שבתום מקסימום עוד 2 מחזורי טיפול אהיה שוב בהריון(בלי קשר לשאלה האם הוא יהיה תקין או לא)?אשמח לקבל תשובה מיספרית ו/או איכותית המבוססת על הערכה מילולית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוטוקול.

פרופ` דוד בידר
    15/11/2017

תשלחי את הפרופיל ההורמונלי שלך.
    לאור הסיפור שלך של הההפלות הסיכויים להריון תקין ולידה נמוכים אך תלוי מה ההורמונים שלך אומרים.
    כמו כן יש לשלול סיבות להפלות אלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופיל הורמונלי ושלילת סיבות להפלות

לימור
    15/11/2017

בקשר לפרופיל הורמונלי-היו מספר בדיקות שביקשתי מרופאת המשפחה ורק חלק קטן רופא הפוריות נתן לי לעשות.
    מהן הבדיקות ש"חייבות"להיות במסגרת הפרופיל ההורמונלי?
    ומבחינת שלילת סיבות להפלות-צילום רחם לפני שנתיים תקין.בלוטת תריס לפני 8 חודשים תקין.בדיקה גנטית שלי ושל בעלי לפני 4 חודשים תקין.קרישיות יתר לפני חודש-תקין.יש עוד משהו ש"חייבים"לבדוק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות זיהומיות,היסטרוסקופיה,פרופיל הורמונאלי מלא,בדיקת זרע להלוספרם

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    16/11/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות

פרופ` דוד בידר
    17/11/2017

פרופיל הורמונלי נעשה בוסת וכולל הורמונים שונים המראים את מצבך מבחינת איכות השחלות.
    עצם העובדה שאת לא יודעת מה זה ולא שלחת לנו התשובות היא בעייתית כי זה הדבר הכי חשוב שצריך היה לראות.
    מזמן היית צריכה להבין מה זה פרופיל הורמונלי.
    עצם העובדה שאת כותבת מה שכותבת ולא שולחת את הנתונים זה בעייתי בעיני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו