מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם לבצע שאיבה או לנסות פרוטוקול אחר?ורד29/11/2017
הי,
אני בטיפול שימור פוריות
סבב1 לפני כשנה: היתה ביצית אחת או שתיים ולכן ביטלתי השאיבה למרות שעשיתי את כל ההזרקות לפי הפרוטקול (מונפור+ ואח"כ פיורוגן 375 כל אחד ובסוף אורגלוטרן)
סבב 2: שאבו לי 4 ביציות (מונפור 450 ובסוף אורגלוטרן)
סבב 3: פלייר אפ דקפפטיל+מונפור 450. הדקפפטיל דיכא את השחלות. אחרי 6 ימים הפסקתי אתו והמשכתי רק עם מונפור 375. התוצאה 3 ביציות בגודל ממוצע של 14.
מאוכזבת וחשה שזה מעט מדי ביחס לעלויות הגדולות ובעיקר ביחס לסטטיסטיקה לפיה צריך הרבה יותר ביציות בשביל סיכוי להריון פוטנציאלי.
1. האם לבצע שאיבה או לנסות פרוטוקול אחר?
2. האם יש בכלל רופא/פרוטוקול אחר שיניב תוצאות טובות יותר? כמובן איני מבקשת המלצה לרופא או פרוטוקול חלופי בצ'אט אלא לדעת אם לפי הנתונים יש לי סיכוי לתוצאות אחרות או שאני משלה את עצמי? ש לי רופא מקסים אך אולי הוא שמרן...
אם מחליטה לדחות השאיבה:
3. האם יש סכנה בהורמונים שהזרקתי?
4.כמה זמן הפסקה צריך לעשות לפני תחילת הטיפול הבא כדי שהגוף יתאושש?
אודה לתשובתך בהקדם האפשרי לפני ההזרקה הבאה בשעות הקרובות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה טובה- דחוף
ורד29/11/2017אני בת 36.5
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבה
פרופ` דוד בידר29/11/2017לפי התוצאות ורמת ההורמונים הגבוהה שהזרקת יש לך בעיה בשחלות.
החשוב זה לראות את הפרופיל ההורמונלי לפני השאיבות כדי להגיד לך האם כדאי להקפיא.
אין סכנה בהורמונים שהזרקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה טובה - השלמה
ורד29/11/2017תודה
"החשוב זה לראות את הפרופיל ההורמונלי לפני השאיבות כדי להגיד לך האם כדאי להקפיא." אשמח להסבר... למה כוונתך?. יש ביציות שלא כדאי להקפיא? מה הפרמטרים או איזו תוצאות למשל יצביעו שלא כדאי לבצע הקפאה?
משתפת בתוצאות מהיום)
אסטרדיול 2011
LH קטן מ- 0.17
פרוגסטרון 2>
אציין ש AMH=1.25
AMH 1.25* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה טובה - השלמה 2
ורד29/11/2017אציין שיש לי אנדומטריומה בגודל 3 באחת השחלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר30/11/2017התוצאות ששלחת הן לא אלו שצריך.
יש בדיקות שנקראות פרופיל הורמונלי שמבוצע בוסת, וזה החשוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)