מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רזרבה שחלתית בעייתית בגלל חיסון פפילומה?אני04/12/2017
שלום,
חזרתי עכשיו מפגישת ייעוץ אחרי סבב אחד של פרופיל הורמונלי שבו יצא לי FSH 14.40 ובדיקה פרטית של AMH -AMH 0.94 (במעבדות זר) הוסבר לי שכדאי להתחיל ישר טיפולי IVF ללא נסיונות הזרעה (זהו ניסיון ראשון שלי, אין הריונות קודמים)
האם ייתכן שרזרבה שחלתית נמוכה יכולה להיגרם מחיסון הפפילומה אותו עברתי לפני 3 שנים? (אני בת 38) לא היו תסמינים או שאני נשאית פשוט חשבתי שזה חיסון שכדאי לעבור
האם ייתכן שהיא יכולה להיגרם מחיידק האוראופלזמה פרבום?.
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רזרבה
פרופ` דוד בידר04/12/2017רשה להגיד האם זה קשור לחיסון.
זה לא מחיידק.
אצל רוב הנשים זה מופיעה עקב מבנה גנטי של האישה
ומספר הזקיקים איתו היא נולדה.
לפי הערכים שהצגת אפשרי לנסות מחזור הפריה ולראות מה קורה אך הטיפול הנכון הוא תרומת ביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לדר בידר
אני04/12/2017היד שלך כל כך קלה על המקלדת
שאתה שולח ישירות לתרומת ביצית בחורה בת 38?
גם אותי שלחת לתרומת ביצית ובטיפול ivf השני הצלחתי והיום יש לי תינוקת בת חצי שנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
פרופ` דוד בידר04/12/2017לא שלחתי אותך לתרומה ולא זוכר אותך.
מה שאני כותבתי שהיא יכולה לנסות אך גם שתדע מה חושבים אנשי ההפריה בעולם אם נתונים כאלה.
יש לי הרושם שהתגובה שלך היא דל כותבת מושתלת.
כי אם אני כותב שצריך תרומה אזי אני יודע מה אני כותב.
חבל שלא ענית בסמן אמת.
לדעתי מישהוא שתל אותך להגיב ככה.
בכל אופן לא חייבים בכלל לקבל את דעתי אך אני אכתוב תמיד מה שאני חושב מ37 דנות ניסיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני04/12/2017אותי אישית שלחת ישירות לתרומת ביצית בגיל 39 עם fsh 15
בהפרייה השנייה נקלטתי והיום יש לי תינוקת בת חצי שנה
עקבתי הרבה אחרי הפורום הזה וזה דבר נראה מאןד שאתה ישר שולח לתרומת ביצית ומייאש כאן בנות שיש להן סיכוי
ולא אני לא מושתלת כאן ולא סמויה, אני עוד אחת מני רבות ששלחת לתרומת ביצית על כלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר04/12/2017לא הבנתי מה זה אצבע קלה על המקלדת ושאני שולח....
אני לא שולח ולא יד קלה , כצבצי הכל נכון והתגובה שלך מרמזת על כך שמישהו א יעץ לך לכתוב זאת.
אישית אני מרגיש שאת כתבת שהרית אחרי שאמרתי לך ללכת לתרומת ביצית כניגוח על ידי גורמים אינטרסנטיים.
דבר נוסף, לא כתבתי לך את התגובה והיה יותר טוב שלא תעירי לנו הערות כאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אני04/12/2017אף אחד לא שלח אותי
אני שלחתי את עצמי
הבטחתי שאחרי שאלד אכתוב לך כאן תגובה אחרי שאמרת לי עם fsh 15 תרומת ביצית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
פרופ` דוד בידר05/12/2017קצת הגבת מאוחר מאוד,
בכל אופן את התשובה לא עניתי לך אז גם לא מבקש תגובתך.
התשובה מיועדת לשואלת והיא תקבל את החלטת.
מה שכתבת נראה בדיוק כמו השתלה כדי לנגח.
כשאני עונה השאולת צריכה להחליט מה היא עושה או מחליטה ולא גולשת כמוך שמנסה להציג את המשיב באור שלילי.
מבקש שלא להגיב לי יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)