מודאגת מאוד בטא חיובי לאחר פרוגסטרון נמוך מאוד

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מודאגת מאוד בטא חיובי לאחר פרוגסטרון נמוך מאוד
    שמרית
    08/12/2017

שלום אני התחלתי חודש שעבר בטיפול הורמלני גונל f במינון 50 עם תמיכה של אנדומטרין פעמים ביום. ב9 לנובמבר. קיבלתי ווסת 4 ימים בדיקת שתן שלילית .ביום השני טיפול נוסף של גונל F במינון של 62.5 מהיום השני למחזור למשך 4 ימים היום אני ביום השישי למחזור.עשיתי אולטראסואנד ובדיקות דם ויצא לי במקרה לקחו לי גם בטא . ופשוט הייתי בשןק לגלות שהבטא 180 פרוגסטרון-8 . אסטדריול 1900 . אני ממש ממש מודאגת.יכול להיות שהייתי בהריון ובגלל שהפסקתי את התמיכה הרסתי את הסיכוי לכך. האם זה שלקחתי 4 ימים הורמונים יכול לפגוע בהתפתחות העובר. האם לפי מחשבון הריון אני שבוע 4 פלוס 1 היו אמורים לראות שק הריון באלטראסואנד. האם יש לזה עוד סיכוי?? אני ממש מודאגת הפרוגסטרון ממש נמוך. הרופא אמר לי לקחת אנדומטרין ולבצע בדיקת דם יום ראשון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטא חיובי לאחר קבלת ווסת

שמרית
    08/12/2017

אני עדיין לא קולטת היה לי ווסת 3 ימים דימום מסיבי. איך נקלטתי ובכל אופן היה ווסת.הייתי לגמרי בטוחה שאני לא בהריון. אני נורא מודאגת מה עכשיו?? מה הסיכוי שהריון זה התפתח ושוב פעם אני שואלת האם זה שהתחלתי טיפול בזריקות יכול לפגוע בתקינות ההריון . אני נורא חוששת מכך ממומים או משהו. משהו נוסף באלטראסאונד שביצעתי היו לי 3 זקיקים בגודל 10 איך יכול להיות שבזמן הריון יתפתח זקיקים. הקיצר הכל נשמע לי לא הגיוני וסליחה שאני חוזרת על עצמי. פשוט אני נורא מודאגת ורוצה לשמוע תשובה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודאגת

פרופ` דוד בידר
    08/12/2017

במחזורים שהם לא הפריה לא. ריך בכלל לקחת תמיכה וזה שהזרקת הורמונים על הריון לא עקרה כלום.
    את צריכה לחזור על בדיקת הבטא לראות מה מתפתח.
    ערך דל פרוגסטרון 8 עדיין לא אומר כלום אך יש לחזור על הבדיקות לראות שההתקדמות תקינה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יכול להיות שהריון תקין יתחיל בווסת?

שמרית
    09/12/2017

כי קיבלתי ווסת בדיוק בתאריך שהייתי אמורה לקבל. והדימום היה רגיל ביותר כמו כל חודש. דימום מאסיבי של מחזור שהפסיק לאחר 3 ימים. האם יש מקרים שהריון מתחיל בווסת ואכן עדין הוא תקין? 180 זה לא בטא נמוכה. נניח אני לא מתייחסת לווסת שקיבלתי אז כביכול עבר שבוע נניח אם מתייחסים לזה כאיחור.הבטא הייתה אמורה להיות הרבה יותר גבוה נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וסת

פרופ` דוד בידר
    09/12/2017

הדימום שקיבלת איננו וסת.
    כל עוד הורמון ההריון קיים אין לעשות ספקולצית אלא לחזור על הבדיקה ואז נגיד לך מה קורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטא חוזרת לאחר יומיים

שמרית
    10/12/2017

שלום דוקטור. ביצעתי בטא חוזרת לאחר יומיים 224 . זאת אומרת שאין פה שום הכפלה. לפני יומיים 180. אוף אני ממש בבאסה. האם ניתן להספיד את ההריון?? אני נורא בלחץ. ןמפחדת שמדובר בהריון חוץ רחמי. מה עליי לעשות כרגע איך אפשר לדעת במה מדובר. האם יכול להיות שעם עלייה כזו יתכן הריון תקין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתקבל הרושם שמדובר בהיריון לא תקין,יש חהמשיך לעקוב עד להתאפסות

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    10/12/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו