ניצול יעיל של החלון הפורה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ניצול יעיל של החלון הפורה
    רבקה
    25/12/2017

בוקר טוב.אני בחופשה עם בעלי.חוזרת היום הביתה.החלון הפורה בימים 12 עד 16.חציו הראשון בחופשה וחציו השני בבית."תיכננו"לקיים יחסים כל יום בשעות הערב המוקדמות במרווחים של 24 שעות(ובסך הכל 5 פעמים) אבל כתוצאה מספונטניות"יצא"שמרווח הזמן בין הפעם השניה לשלישית היה כ14-15 שעות בלבד.מספר שאלות:1.האם כתוצאה שלא עבר מספיק זמן הזרע היה"חלש"בפעם השלישית ובעל יכולת הפריה נמוכה יותר?2.איך להמשיך מהפעם השלישית?שכמה שעות בקירוב יחלפו מהפעם השלישית לרביעית?3.במסגרת הפעם השלישית בעלי גן החדיר לפני זה אצבעות לנרתיק והן אמנם היו יבשות ללא קרם גוף אבל לפני זה הוא עשה לי עיסוי עם קרם גוף והיה עליהן קרם גוף.האם השפיע לרעה על הסיכויים למשל בגלל האטת תנועת הזרע?תודה על ההדרכה ובבקשה במענה על השאלות לצייןצאת מסםר השאלה לכל תשובה.1.2.3.תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניצול יעיל של החלון הפורה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שהייה של שעה בבריכת מלח חמה

רבקה
    25/12/2017

ברשותכם גם שאלה 4.שהיתי במשך כשעה בבריכת"מי יל המלח"בבית מלון ובטמפרטורה 36-37 מעלות.יתכן שהשפיע לרעה על תהליך הביוץ?אני ביום 13 למחזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו