עוברים לאחר שאיבת ביציות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עוברים לאחר שאיבת ביציות
    תמי
    30/12/2017

שלום לכם
    אתמול בבוקר עברתי שאיבת ביציות (8 מתוכן רק 3-4 בשלות בגודלן)
    היום בבוקר התקשרו לבשר לי כי יש עובר אחד, אך לא להתייאש לעתים נוצרים עוד בהמשך.
    נקבעה לי החזרה ליום שני בצהריים.
    מה הסיכוי כי עד אז באמת יווצרו עוד עוברים?
    האם זה סביר? או 24 השעות הראשונות לאחר השאיבה הן המדד העיקרי?
    בשאיבה הקודמת ביום שלמחרת נוצרו 3 עוברים מתוך 4 ביציות שנשאבו ולכן אינני אופטימית במיוחד.
    מניסיונכם אשמח לדעת האם היווצרות עובר קורית גם ביום השני שלישי וכו לשאיבה.
    תודהההה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עוברים לאחר שאיבת ביציות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עש בהחלט סיכוי שיתווספו עוברים

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    31/12/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך להחזרה.....

תמי
    07/01/2018

הי שוב,
    אז אכן צדקת ובאמת התווספו לעובר אחד עוד 4
    הוחזרו 3 ושניים עברו לפריזר (בתקווה שהגיעו ליום החמישי).

ביום החמישי בסהכ להחזרה של 3 עוברים בני יומיים שלושה (לא בטוחה בדיוק בני כמה אלו שהוחזרו) ביצעתי בדיקה ביתית שיצאה חיובית פס אמנם חלש אך ורוד וברור לכל עין.
    לצערי עם האוכל בא התאבון ומאז ביצעתי עוד 4 בדיקות ביתיות ביום השישי והשביעי להחזרה וכולן יצאו שליליות לגמרי! בזמנים שונים וחברות שונות...
    האם זה אבוד?
    אני כעת ביום השביעי להחזרה ופסימית לקראת עוד שבוע לבדיקת הדם.
    יש לציין שעברתי את אותו הדבר בספטמבר (הריון כימי- הפס בבדיקות הביתיות נחלש וביום ה13 הייתה בטא 15 שלבסוף התאפסה).
    יש טעם להיות אופטימית? או שמניסיון שלך ככל הנראה ההשרשה/ קליטת העוברים נכשלה?
    מה גם שכאבי הבטן הקלים שהיו בשלושת הימים האחרונים נעלמו לחלוטין היום...כמו דקירות ברחם ונפיחות שגם נעלמה.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצתי היא להמתין לבדיקה הייעודית 12 יום לאחר ההחזרה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    08/01/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמיכה

תמי
    13/01/2018

הי פרופסור,
    אז לצערי גם הפעם לא הלך (טיפול הפריה שני)

מספר ימים לאחר ההחזרות (כשהעוברים בני 8 ימים לערך) בדיקות ביתיות יוצאות לי חיביות כך היה בשני המחזורים ולאחר מספר ימים הבדיקות מתחילות להטשטש עד שהפס שהיה בקודמות נעלם והבטא בבדיקות דם אף היא גבולית או שלילית.
    הדבר היחיד שאני לוקחת כתמיכה זה שתי נרות אטרוגיסטן בוקר ושניים בערב (לא נוח במיוחד ולעתים נפלט החוצה).
    האם הנרות הללו הן התמיכה הטובה ביותר? אני מרגישה שכל פעם יש השתרשות ברחם אך העוברים ימים בודדים לאחר מכן לא מחזיקים.
    הכוונה כמובן בהנחה והעוברים איכותיים האם יש משהו טוב יותר עבורי? זריקות כלשהן שעדיף שאנסה להבא? אני ממש מרגישה פספוס.
    *בת 34 רזרבה נמוכה זרע תקין, בין 3 ל 5 עוברים בכל סבב.
    בין 4 ל 8 ביציות בשאיבה.
    תודה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה היא לא בתמיכה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    13/01/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה

תמי
    13/01/2018

אם כן, מה יכולה להיות הבעיה לדעתך אם העוברים איכותיים ועל פניו אצלי הרחם והרירית תקינים (עפ צילום רחם ובדיקות)
    יש משהו שאני יכולה לעשות להבא כדי לעזור לתהליך?
    יש לציין שאני מאוד סומכת על הרופא שלי ומרוצה ממנו, מבחינתי בהתחשב בנתונים הקשים שלי (0.2 AMH)הוא מגיע לתוצאות יפות, אך אני עדיין לא מבינה מדוע זה תמיד כמעט? ואף אחד מהעוברים לא נקלטים?

אם לא מדובר בתמיכה על אף שחוויתי הריון כימי, אחד לפחות אז במה כן מדובר?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש להמתין 12 יום

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    13/01/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו