שאיבה על בסיס טבעי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאיבה על בסיס טבעי
    שירן
    05/01/2018

שלום לך פרופסור אשכנזי היקר. יש לי שאלה. אני בת 28 וחצי לאחר 7 שאיבות עם מיעוט ביציות (גג 6) והשאר יוצאים ריקים, בנוסף שאיבה אחת ללא הפריה כלל, ראוי לציין שהעוברים לא באיכות גבוהה. יש מקום לבצע שאיבה על בסיס טבעי? ללא הורמונים? יכול להיות שינוי? בנוסף... אתה חושב שלאחר 5 שנים של טיפולים כושלים בהתחשב בגילי הצעיר, יש מקום לתרומת ביצית ? אשמח לשמוע דעתך... מעריכה מאד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאיבה על בסיס טבעי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש בהחלט מקום לשקול פרוטוקול טיפול המבוסס על מחזור טבעי שבסופו משלבים גם טיפול הורמונאלי-modified naturals cycle

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    05/01/2018

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה דעתך...

שירן
    08/01/2018

לגבי תרומת ביצית ? כמו שכתבתי למעלה.. אני אומנם בת 28 אבל אחרי טיפולים כושלים ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דעתך

פרופ` דוד בידר
    09/01/2018

לא כתבת כלום על הזרע וכמו כן רצוי לתת הפרופיל ההורמונלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו