מה דעתכם על השיטה החדשה למטופלים?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מה דעתכם על השיטה החדשה למטופלים?
    דניאלה
    16/01/2018

שלום לכם רופאים יקרים!
    אנחנו נשואים 6 שנים, מנסים להביא ילדים לעולם ללא הצלחה!! עברתי כבר 7 שאיבות והרבה החזרות של עוברים . בלי הצלחה.. פעם אחת הייתה בטא אבל דיממתי אחרי יומים . הרופא נשים אמר שהכל תקין ולא לדאוג אבל כבר 6 שנים שכל יום אני מתפללת לילד!
    שמעתי מאחות בבית חולים על שיטת IMSI ואז קראתי גם את הכתבה בישראל היום ואני רוצה לשמוע אם אתם בעד הטיפול ולמה הרופא שלי לא הציע לי אותו כבר בהתחלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיון זרע

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    16/01/2018

האינדיקציה לשימוש באחת משיטות מיון זרע במקרה שמבוצע ICSI לצורך הפריה הנו בהתוויה הקשורה בזרע,ולכן הרופא המטפל שלך צריך לשקול את האפשרויות האלו לפי נסיבות המקרה שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אנחנו...

דניאלה
    16/01/2018

היי יקירה.
    גם אנחנו באותו המצב, בפעם הבאה הולכים על מיון אצל ברטוב. הרופא שלנו המליץ והחלטנו לתת צ'אנס כי אין מה להפסיד. אשמח לשוחח איתך ולהתייעץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיון זרע

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    17/01/2018

מיון זרע בשיטת ה-PICSI אינו נופל באיכותו,אם לא אפילו עולה על כל שיטה אלטרנטיבית אחרת ואינו כרוך בהוצאה מהותית כל כך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו