.בעיית זרע של כמות, איכות ותנועתיות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• .בעיית זרע של כמות, איכות ותנועתיות
    דבי
    21/01/2018

שלום,
    אנו זוג שמטופל בטיפולי פוריות באסותא דרך המושלם של הכללית. לבעלי בעיית זרע של כמות, איכות ותנועתיות ואני בת 42, שנינו ללא ילדים.
    1. האם כאשר אני עוברת 3 טיפולים ללא החזרה, עקב אי הפריה, קופח מפסיקה לי את הטיפולים לאותה שנה קלנדרית וכששנה חדשה מתחילה, הספירה מתחילה מחדש?
    2. ובנוסף אם היו 8 טיפולים ללא הריון כלשהו גם אז הקופה יכולה להפסיק?
    3. האם במקרים אלה מגישים מכתב לוועדה?
    במקרים שהיו לי ללא החזרה, הרופא אמר שהזרע היה תקין והביציות בשלות וטובות, האם זה יכול לעזור לי בוועדה ובנוסף כשהיו החזרות, העוברים דורגו ברמה הגבוהה ביותר, האם זה ייתן לי אפשרות לעוד טיפולים?
    4. במידה ואעבור לקופח אחרת, תוך כמה זמן אוכל להתחיל לטפל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות.

פרופ` דוד בידר
    21/01/2018

1.אם 3 פעמים לא הייתה החזרה בגילך אז הרופא שלך צריך להמליץ מה עושים ולא לחפש בכח גוונים אחרים.
    הקופה במקרים כאלה מתנגדת לטיפולים נוספים.
    2.אםהיו 8 מחזורי טיפול, קודם כל הרופא צריך להגיד לך מה לעשות ובדרך כלל הקופה מתחשבת בדעתו.
    3.הועדה יכולה לדון בבקשת הרופא בכובד ראש אך לפי דעתי את מחפשת טיפולים ואת אלה את צריכה להבין מהרופא המטפל מה יצא מזה.
    4.מעבר לקופת חולים אחרת לא ישנה מצב האישורים.
    מה שאני מציע שתפני לעוד רופא או שניים לשמוע מה את צריכה באמת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...................................

דבי
    21/01/2018

אתם נוטים בפורום לתלות את האשם תמיד בנשים ומייעצים להן לקנות ביצית, מעולם לא קראתי שאתם ממליצים לקנות מנת זרע, אולי האשם הוא דווקא בגבר, לבעלי כתבתי שיש בעיית זרע.
    בכל בדיקות הדם +US הרופא היה מאד מרוצה מיכולת התגובה שלי ומהתוצאות, מה גם שסבתי ובת דודתי ילדו תינוקות בריאים בגיל 45.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ` דוד בידר
    21/01/2018

לא זה מה שכתבתי.
    אין בידי נתונים להמליץ לך בדיוק מה לעשות לכן הצעתי לך להתייעץ עם עוד רופאים.
    באפן כללי אם אין עוברים להחזרה וזה עניין הזרע אז הרופא שלך צריך להסביר לך וגם מה הוא ממליץ.גם כשהזרע גרוע, לרוב יש תמיד עוברים להחזרה.
    לכן אין מספיק חומר כדי לתת לך תשובה החלטית מה לעשות
    לאחר חוות דעת של עוד שני רופאים את יכולה להחליט מה הטיפול שאת מעדיפה.
    הקקופת חולים לא תתחשב במה שאת כותבת כאשר אין החזרת עוברים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו