פרוטוקולים- שני זקיקים וביצית אחת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרוטוקולים- שני זקיקים וביצית אחת
    אור
    23/01/2018

שלום לכם,
    בת 31 עם רזרבה נמוכה. 4 שאיבות, 2 החזרות מעולם לא הגעתי למצב של יותר משתי ביציות בשאיבה וגם כשהיו שתים אחת לא תקינה.
    איכות העוברים הבודדים היתה בסדר.
    בפרוטוקול האחרון היו שני זקיקים נשאבה ביצית אחת והיא הייתה קטנה מידי כדי להפרותה.
    יום לפני מתן האוביטרל אלו היו הנתונים:
    e2 - 610
    progsteron - 1.6
    lh - 2.3
    זקיק בגודל 17
    בתחושה שלי הרופא מיהר עם האוביטרל, מה דעתכם?
    חשוב לציין שעד כה לא משנה איזה פרוטוקול ניתן לי ומה המינון של המנופור גונאל פרגובריס וכו אני מייצרת כמות מזערית ביותר של זקיקים.
    1. האם לאור הנתונים של המעקב ותוצאות הדם לא היה כדאי לחכות יומיים שלושה לפני האוביטרל? שהרי נאמר לי כי הביצית הייתה קטנה מידי להפרייה. מתי הייתם מתזמנים אוביטרל לאור הבדיקות הללו? עם זקיק אחד, לא שווה למשוך קצת יותר...?

2. שאלה נוספת לאור המצב שלי, האם איקקלומין יכול (תאורטית) לגרות יותר זקיקים? אני מודעת לעיניין הציסטות ולעובדה שהוא לא מיועד לרזרבה נמוכה אלא לביוץ, אך אני מרגישה שמלבד שאיבה במחזור טבעי הוא דבר היחיד שלא ניסיתי ושמעתי על הרבה מקרים שניתן לנשים ועבד.

3. אני כבר כשנה וחצי מאז השאיבה הראשונה.
    כיצד הייתם נוהגים איתי כמטופלת שלכם?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוטוקולים

פרופ` דוד בידר
    23/01/2018

זקיק17 הוא מספיק לשאיבה.
    איקקלומין לא מתאים לך.
    מה הפרופיל ההורמונלי האחרון שעשית בוסת?
    האם עשית בדיקת איקס שביר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו