בדיקות דם והזרקת דקקפטיל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקות דם והזרקת דקקפטיל
    רומי
    24/01/2018

היי התחלתי סבב להחזרת מוקפאים והרופא ביקש להזריק דקא , יום אחרי הזריקה הראשונה קבלתי ווסת . עשיתי בדיקות דם יומיים אחרי הזרקת הדקא והתוצאות שונות יחסית למחזור ללא דקא. הפרוגסטרון Lh יחסית גבוהים , קבלתי הנחיה להמשיך עם הדקא עד יום ראשון ולבדוק שוב. האם המחזור טיפול אבוד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות דם והזרקת דקקפטיל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא אבוד המגמה היא לדכא פעילות שחלתית

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    24/01/2018

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם התוצאות גבוהות בגלל הדקאפפטיל?

רומי
    24/01/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשרי

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    26/01/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלה בדיקת הריון ביתית פס נוסף חלשלוש ואני מדממת

רומי
    25/01/2018

היי בהמשך לשאלתי, חודש שעבר נקלטתי להריון כימי הבטא היתה 18 ושבדקתי הכפלה נשארה אותו הדבר ולאחר יומיים קבלתי ווסת. חודש אחרי יום לפני הווסת התחלתי להזריק דקפפטיל וביום השני למחזור שלחתי את התוצאות שבהן נראה פרוגסטרון וlhגבוה . זה הטריד אותי אז בדקתי עם בדיקה ביתית ויש פס חלשלוש ביותר, החודש בוודאות אין סיכוי להריון אז האם זה שאריות מהחודש שעבר?. יש לי אנדו אולי סה השתרש לא ברחם כי יש לי רק חצוצרה אחת?. או שאולי התוצאות גבוהות ובבדיקת שתן חיובי בגלל הדקקפטיל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאמור כל האפשרויות נכונות

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    26/01/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו