שאלה לפרופ' בידר תהליך פונדקאות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופ' בידר תהליך פונדקאות
    מיכל
    07/02/2018

פרופ' בידר שלום
    יש לי 4 שאלות אודה להתייחסותך:
    1
    . האם תהליך תרומת ביצית ופונדקאות בארץ יותר קשה מבחינת הפרוצדורה ויותר ארוכה מאשר בחו"ל?

2. האם העלות הכספית בארץ יותר יקרה מאשר בחו"ל?

3. האם לדעתך רצוי לעשות את התהליך בחו"ל בליווי רפואי בכל זאת מדובר גם בתהליך נפשי לא פשוט? אני יודעת שאתה מלווה את התהליך.

4. אני בת 41.5 ולפני 5 שנים ילדתי תינוקות בריאה בניתוח קיסרי חירום עקב דימום רב פתאומי בשבוע 38 , לא הייתה היתנתקות שלייה שהביא לסכנת חיים כתוצאה מכך נפגעה הרירית עקב הידבקויות והתערבות ניתוחית מה שהקשה גם בתהליך פיריון עקב רירית נמוכה אך הפרוטוקולים טובים ויש תגובה והרוב מופרים האם בגילי ניתן עדיין לייצר מוקפאים לתהליך פונדקאות? אציין כי יש לי מוקפא אחד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פונדקאות

פרופ` דוד בידר
    07/02/2018

1.בארץ יש חוסר בתורמות ובפונדאיות ולכן בחו"ל המצב קל ומהיר יותר.
    2.העלות הכספית בחו"ל ,לרוב,זולה יותר ותלויה בארץ הטיפול ומה רוצים לקבל ומי מטפל.
    3.תמיד עדיף לעשות טיפולים בארץ המוצא ולכן עדיף למצוא תורמת בארץ ולנסות לעשות הכל כאן,למרות שכאן יכולות להיות הוצאות מעט יותר.
    אם יש בעיה במציאה ולוקח זמן ואין ברירה אז, ואפשר לפנות אלינו.בחו"ל יותר מהיר ומחיר סביר.
    4. אם זה כך, ויש פגיעה קשה ברירית אז את יכולה להתחיל תהליך פונדקאות,ואם אפשר עדיין להשתמש בביציות שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו