גונאל אף פעם ראשונה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• גונאל אף פעם ראשונה
    עדן לוי
    14/02/2018

שלום דוקטור יעקב.
    יש לי כמה שאלות ואשמח שתענה לי, אני מטופלת פעם ראשונה בגונאל אף אחריי 3 סבבים של איקקלומין ללא תגובה. אני סובלת מאל וסת שאין לה כל כך הסבר כל הבדיקות תקינות הצילום רחם פרופיל הורמונלי חוץ מזה שההורמון הזכרי קצת גבוהה, אני לא סובלת משחלות פוליציסטיות. החודש התחלתי מינון של 50 ובגלל שהגוף לא הגיב עלה ל 75 ואז ל 100 ואז ל 150. יום ראשון עשיתי בדיקות דם וסוף סוף משהו זז קצת, האסטרדיול היה 377 ופרוגסטטרון 2. היום אחריי 5 ימים של 150 עשיתי שוב מעקב ועוד פעם הייתה ירידה באסטרדיול ל 357. הרופא אמר לי להעלות את המינון ל 200 ולחזור למעקב ביום ראשון. אני פשוט תוהה אולי הגונאל אף לא מתאים לי ? אני יודעת שיש עוד סוגים של זריקות אבל משום מה הרופא שלי עדיין לא מחליף ומשאיר רק את הגונאל. והאם זה הגיוני שהגוף לא מגיב ככה? ודרך אגב כל המעקבים הזקיקים היו קטנים בימין ושמאל עד יום ראשון והיום במעקב היה זקיק בקוטר 8 למרות שזה עדיין קטן אבל בכל זאת ליפני זה כולם היו בגדלים של 5 ו 6. אשמח לדעת מה אתה חושב? ואם זה טוב שאני ממשיכה עם הגונאל במינונים כאלה וזה לא ביזבוז זמן? ואיך יכל להיות שפתאום זקיק גודל קצת ויש בכלל ירידה באסטרדיול? תודה רבה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גונאל אף פעם ראשונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלחו את הפרופיל ההורמונאלי שלך

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    14/02/2018

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו