הזרעה שניה שלא צלחה- שאלה בנוגע לפרוטוקול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הזרעה שניה שלא צלחה- שאלה בנוגע לפרוטוקול
    שקד
    15/02/2018

שלום,
    אנו זוג שמנסים להיכנס להריון.
    לי יש שחלות פוליציסטיות. לבעלי בעיית מורפולוגיה 3% תקינים כשרוב הפגמים בראש הזרע.
    הזרעה ראשונה הייתה עם לטרוזול ואוביטרל. לא צלחה כנראה בשל רירית רחם דקה שלא התעבתה בשל הורמונים זכריים שאצלי הם בנורמהנאבל קרובים לטווח העליון.
    הזרעה שניה היתה עם זריקות ג'ונאל f במינון נמוך 37.5, 6 זריקות ואוביטרל. רירית הרחם התעבתה, היה ביוץ, הוסת הגיעה בדיוק 14 יום לאחר ההזרעה בשתי ההזרעות.
    ידוע על מחיצה ברחם אצלי, כנראה היא לא יותר מ25%, טרם נבדק העניין.
    האם יש משהו שאפשר לשנות בפרוטוקול כדי לגרום להפריה והשתרשות מוצלחת? האם כדאי לנסות מיון זרע בשיטת ברטוב?
    תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לציין

שכחתי ציין
    15/02/2018

שכחתי לציין שהזרע של בעלי עובר השבחה לפני כל הזרעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרעה

פרופ` דוד בידר
    15/02/2018

צריך לבדוק את עניין המחיצה.
    בכל מקרה הטיפול הנכון הוא זריקות הורמונליות ושיהיו כשניים שלושה זקיקעם טובים ורמות דם טובות.
    לא צריך שיטת ברטוב,שהיא בכלל לא להזרעה.
    גםפ הזרעה אני חושב שלא צריך.
    כמעט כל התשובות של % הצורות הן ביו 2 ל 4.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שאלה נוספת

תודה
    15/02/2018

עקב השחלות הפוליציסטיות ועקב ריבוי ביציות הרופא שלי חושש מגירוי יתר ועל כן המינון נמוך של הגונאל 37.5 גורם להבשלה של זקיק אחד. אני בסיכון גבוה לגירוי יתר כיוון ואני במשקל 42 וגובה 1.50.
    עם זקיק 1 בנתיים אינני מצליחה להשיג הריון.
    האם למרות הסכנה שבגירוי יתר לא נכון לגרום להבשלת זקיק אחד בלבד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירוי

פרופ` דוד בידר
    15/02/2018

אם זה כך אז עדיף לעבור להפריה חוץ גופית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שאלה נוספת

תודה
    15/02/2018

מודה לך מאוד על המענה.
    אתה יכול להסביר בבקשה מדוע במקרה שלי הפריה חוץ גופית עדיפה על פני הזרעה? מדוע אתה חושב שבמקרה שלי הזרעות לא יעזרו?
    שוב תודה רבה על המענה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרעה

פרופ` דוד בידר
    16/02/2018

הבעיה אצלכם זה לא הזרע אלא תהליכי ביוץעקב התגובות לגירוי עדיף לבצע הזרעה כי שואבים כל הזקיקים ומחזירים עובר אחד.
    בגירוי ללא שאיבה אין שליטה על המצב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו