5 שנים 10 הפריות ללא מוקפאים ובלוציסט לפני תרומת ביצית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• 5 שנים 10 הפריות ללא מוקפאים ובלוציסט לפני תרומת ביצית
    דנה
    22/02/2018

ג'קי היקר.. ראשית רציתי להודות לך.. טיפלת בי בתחילת הדרך ואמרת לי משפט שהחזיק אותי עד היום 'את צעירה ובריאה ואין סיבה שלא תוכלי ללדת ילד משלך'.. במהלך התקופה הארוכה הזאת לצערי עשיתי טעויוץ ועברתי כמה וכמה רופאים ובכל אחד תליתי תקווה לישועה. היום אני כותבת לך עם דמעות בעיניים ולא מאמינה שאני אומרת את זה אבל אני בהיריון. קצת מפחדת ןמתקשה להאמין אבל מחר יש לי בטא שנייה שנקווה שתכפיל אץ עצמה.. אתמול היה 199. האם זה נראה טוב? כמה בערך צריך להכפיל?
    בכל מקרה מודה על הזכות ולו הקטנה להרגיש שהצלחתי... ובעזרץ השם מקווה שזה היריון תקין בידיים מלאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוף טוב הכול טוב

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    22/02/2018

ברכותי ואיחולי הצלחה,הבטה אמורה להכפיל את עצמה תוך יומיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אומנם שלי כבר בת שנתיים אבל זוכרת שאמרת לי שאני אהיה אמא

חפציבה
    22/02/2018

לא האמנתי והדרך היתה ארוכה עם אנדומטריוזיס שהתגלה ניתוחים כריתת חצוצרה ושאר ירקות . אבל זוכרת ששאלתי אותך אם אני אהיה אמא ואמרת שאתה בטוח שכן. שיהיה בהצלחה לכל הזוגות ותודה ענקית לכל הרופאים שמשקיעים יום ולילה בעבודת קודש שכזאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה לכולן

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    24/02/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו