מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפול הורמונלי פעם ראשונההודיה25/02/2018
שלום רב טיפול הורמונלי פעם ראשונה ( אי פוריות לא מוסברת)...עשיתי היום 25.2.18 מעקב זקיקים ובדיקות דם לאחר 6 ימים עם גונל. 3 ימים ראשון של הטיפול לקחתי זריקה של 62.5 ובשלושת הימים הבאים הורידו לי מינון ל37.5 אלו התשובות שהגיעו היום לאחר ששת ימי הטיפול..אני רואה שהe2 גבוה מאוד פוחדת להמשיך להזריק מהי המלצתך לפי תוצאות הבדיקות?
E2-6365
פרוגסטרון-5.3
Lh-34.4
אציין שאני מיועדת להזרעה. ויש גם המון זקיקים קצת מלחיץ
האם קיבלתי מינונים גבוהים מדיי בשביל התחלה?
צירפתי את הקובץ של ה us
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול
פרופ` דוד בידר26/02/2018לפי התוצאות יש ביוץ עצמוני.
לא הייתי ממשיך טיפול ועקב התגובה יש צורך במינון נמוך בעתיד, אם לא תהרי, ולא לעלות אותו עד להשגת כ 2 זקיקים גדולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ עצמוניייייייי
יעל26/02/2018זה כל כך מבאס
ביקשתי מינון נמוך
הרוםאה התעקשה
3 ימים 62.5
ואז שלוש ימים 37.5
זה נקרא מינון גבוה?
יצאו זקיקים
כאילו שאני לפני הפרייה
באיזה מינון כדי להתחיל
לדעתך? למה
היא נתנה לי
מינונים שנותנים
לפניivf ?
סך הכל הייתי מיועדת
להזרעה?
אשמח אם תענה
לשאלותיי..תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי לך לעשות גם פרופיל הורמונלי
הדס26/02/2018הי,
אני עשיתי פרופיל הורמונלי ולפי זה ידעו את המינון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל הורמונלי
בר26/02/2018עשיתי..נראה כאילו
סתם החליטה לפוצץ
אותי בהורמונים
כאילו שאני שפן ניסיונות
אפשר לשאול בכמה
התחלת פעם ראשונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל
הדס26/02/2018
אני לא השתמשתי בגונל אלא בהורמון אחר אז אין לי אינדיקציה למינונים . רק יכולה להגיד לך שהרופא הסביר לי שהמינון תלוי בגיל, במשקל ובפרופיל ההורמונלי.
אולי תכתבי את הנתונים האלה לרופאים והם יוכלו לכוון אותך יותר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
25 יחידות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)