פרוטוקול רפואי בטיפולי פיריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרוטוקול רפואי בטיפולי פיריון
    דנה
    26/02/2018

שלום..רוצה לשאול למה אישה בטיפולי פיריון חייבת לעבור פרוטוקול רפואי שבכלל לא מתאים לה. 3 הזרעות עם הורמונים ורק אם לא מצליח אז הפרייה חוץ גופית. אז נכון בנשים שאין להם ביוץ ,וגבר שיש בעיה מסויימת של זרע אז הגיוני אבל אישה שמבייצת וכל הבדיקות תקינות והזרע מעולה פלוס אפילו בחודשים ספונטניים לפעמים מבייצת שני זקיקים יפים למה צריך למוטט עם הפרוטוקול הזה??? עשיתי 2 הזרעות טבעיות עכשיו התחלתי חודש אחד טיפול הורמונלי שניפסק כי הרופאה לא ציפתה שאגיב טוב מדיי??? הרי אם יש חודשים שאני מבייצת 2 זקיקים למה שטיפול הורמונלי יעזור לי??? למה לא נותנים לי ישר הפרייה חוץ גופית .?? לכל אישה צריך להיות פרוטקול שמתאים לה אז למה כולן חייבות לעבור קודם 3 הזרעות עם הורמונים?? כולן על אותו הפרוטוקול..אשמח לקבל מענה שיגרום לי להבין את המערכת המוזרה הזאת..תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול באי פריון על רקע בלתי מוסבר

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    26/02/2018

העובדות מדברות בעד עצמן-טיפול משולב בהשריית ביוץ+הזרעות תוך רחמיות מעלה את סיכוייך פי 4 להרות על פני מחזור ספונטני בגלל שילוב גורמים המעצימים את פוטנציאל ההתעברות הן בגלל השינויים ההורמונאליים,מספר הזקיקים הבשלים,התיזמון האופטימאלי,איכות זרע משופרת ומרוכזת העוברת צהליך העשרה וקפסיטציה,הזרקה ישירה לרחם.
    לכן הגיוני חבצע מספר טיפולים כאלו המעניקים סיכוי של עד 60% להרות לפני פניה שרירותית להפריה חוץ גופית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרוטוקול הזוי

בר
    26/02/2018

אוקיי אז למצבי
    הזרעה טבעית
    שעושים השבחה
    של הזרע
    גם לא עזר
    אני מתעקשת
    על הפרייה
    חוץ גופית ללא הורמונים.
    עשיתי 2 הזרעות
    טבעיות שלא צלחו
    וניסיתי סבב הורמונלי
    שהשאיר אותי בטראומה
    לא מוכנה שוב
    איך אפשר לעזור לי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרוטוקול הזוי

בר
    26/02/2018

אוקיי אז למצבי
    הזרעה טבעית
    שעושים השבחה
    של הזרע
    גם לא עזר
    אני מתעקשת
    על הפרייה
    חוץ גופית ללא הורמונים.
    עשיתי 2 הזרעות
    טבעיות שלא צלחו
    וניסיתי סבב הורמונלי
    שהשאיר אותי בטראומה
    לא מוכנה שוב
    איך אפשר לעזור לי?
    מה האופציות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בצעי זאת באופן פרטי

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    27/02/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרייה חוץ גופית

בר
    27/02/2018

אבצע באופן פרטי
    תוכל להגיד לי בערך
    כמה עולה לעשות הפרייה
    חוץ גופית על בסיס
    מחזור טבעי? יודעת שזה
    יקר. רוצה לדעת כמה
    בערך?
    תודה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו