מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דימומים רצופים לאחר החזרהמישהי01/03/2018
שלום,
מזכירה בקצרה: 18/2-שאיבה. 36 שעות לפני ניתן 2 אמפולות 0.1 של דקפפטיל. (חשש מגירוי יתר. אסטרוגן יותר מ10,000 ותגובה שחלתית חזקה). 22/2-בוצעה החזרה. 24/2-בבוקר- פחות מ36 לאחר ההחזרה החל דימום.
התמיכה שניתנה מיום השאיבה 18/2 ואילך-זריקת פרונטוגסט חצי אמפולה כל יום. ומ ה24/2- גם 2 נרות אוטרוגסטן.
הדימום נמשך ונמשך. יש התכווצויות בטן כמו לפני מחזור, פעילות מעיים מוגברת וכו.
הרופא הנחה למרות זאת להגיע לבדיקות רק ביום ראשון-4/3.
היום עשיתי בדיקות הורמונים (הייתה לי הפנייה ישנה שלא ניצלתי) אך לצערי לא כללה גם בדיקת בטא.
מצרפת קובץ.
האם יש דרך כלשהי "לגאול אותי מיסורי" המשך הזריקות כבר עכשיו? אני בסבל נפשי וגם פיזי עמוק ורב על הכשלון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמיכה הורמונאלית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/03/2018התמיכה ההורמונלית שקיבלת בעקבות השריית הביוץ עם דקפפטיל היתה חסרה בהורמון אסטרוגן והירידה החריפה ברמת ההורמון הייתה הסיבה המרכזית לדמם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:-( מה לעשות כעת?
מישהי01/03/2018אני מבינה זאת דר. הרופא רצה לתת לי פרוגינובה או אסטרופם לאחר השאיבה אך הזכרתי לו שלפני כחודשיים הגבתי לפרוגינובה בצורה רעה מאד ולא יכולתי לקחתה. אז הוא נתן לי אותה להסדרת דימום בין ויסתי ללא קשר לivf. במינון של 4 כדורים ליום ולא יכולתי לשאת זאת. (הדימום גם הסתדר מעצמו ובמחזור שאחרי הכל היה תקין). לכן הפעם הוא החליט "לוותר" לי על זה.
ואני הנחתי שאם הוא מוותר זה אומר שזה לא חובה. אחרת בטח היה מכריח אותי או לפחות מסביר לי מה הסיכון אם לא אקח.
כעת-האם לפחות אפשר להפסיק תמיכה לפני 5/3? אני שבורה פיזית ונפשית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהרופא לא יודע את זה??
מישהי01/03/2018כשהוא מחליט "לוותר לי" על תמיכה כזאת? כי ביקשתי?
:-(
מה זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יש לקוות שהטיפול הייעודי הבא יהיה מוצלח יותר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)