דימומים רצופים לאחר החזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דימומים רצופים לאחר החזרה
    מישהי
    01/03/2018

שלום,

מזכירה בקצרה: 18/2-שאיבה. 36 שעות לפני ניתן 2 אמפולות 0.1 של דקפפטיל. (חשש מגירוי יתר. אסטרוגן יותר מ10,000 ותגובה שחלתית חזקה). 22/2-בוצעה החזרה. 24/2-בבוקר- פחות מ36 לאחר ההחזרה החל דימום.
    התמיכה שניתנה מיום השאיבה 18/2 ואילך-זריקת פרונטוגסט חצי אמפולה כל יום. ומ ה24/2- גם 2 נרות אוטרוגסטן.
    הדימום נמשך ונמשך. יש התכווצויות בטן כמו לפני מחזור, פעילות מעיים מוגברת וכו.

הרופא הנחה למרות זאת להגיע לבדיקות רק ביום ראשון-4/3.

היום עשיתי בדיקות הורמונים (הייתה לי הפנייה ישנה שלא ניצלתי) אך לצערי לא כללה גם בדיקת בטא.

מצרפת קובץ.

האם יש דרך כלשהי "לגאול אותי מיסורי" המשך הזריקות כבר עכשיו? אני בסבל נפשי וגם פיזי עמוק ורב על הכשלון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמיכה הורמונאלית

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    01/03/2018

התמיכה ההורמונלית שקיבלת בעקבות השריית הביוץ עם דקפפטיל היתה חסרה בהורמון אסטרוגן והירידה החריפה ברמת ההורמון הייתה הסיבה המרכזית לדמם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :-( מה לעשות כעת?

מישהי
    01/03/2018

אני מבינה זאת דר. הרופא רצה לתת לי פרוגינובה או אסטרופם לאחר השאיבה אך הזכרתי לו שלפני כחודשיים הגבתי לפרוגינובה בצורה רעה מאד ולא יכולתי לקחתה. אז הוא נתן לי אותה להסדרת דימום בין ויסתי ללא קשר לivf. במינון של 4 כדורים ליום ולא יכולתי לשאת זאת. (הדימום גם הסתדר מעצמו ובמחזור שאחרי הכל היה תקין). לכן הפעם הוא החליט "לוותר" לי על זה.
    ואני הנחתי שאם הוא מוותר זה אומר שזה לא חובה. אחרת בטח היה מכריח אותי או לפחות מסביר לי מה הסיכון אם לא אקח.

כעת-האם לפחות אפשר להפסיק תמיכה לפני 5/3? אני שבורה פיזית ונפשית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• והרופא לא יודע את זה??

מישהי
    01/03/2018

כשהוא מחליט "לוותר לי" על תמיכה כזאת? כי ביקשתי?

:-(

מה זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לקוות שהטיפול הייעודי הבא יהיה מוצלח יותר

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    02/03/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו