בדיקת msh התוצאה 0.11

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקת msh התוצאה 0.11
    טל
    08/03/2018

בת 32 עשיתי בדיקת amh תוצאה 0.11 ובפרופיל ההרמונלי fsh 20
    כמה אני צריכה להיות מודאגת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת msh התוצאה 0.11

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי טל כנסי

ריטה
    08/03/2018

אני אמנם לא אחד מהפרופסורים המומחים פה אבל השאלה שלך החזירה אותי שנה אחורה, בזמנו הייתי בת 33 עם fsh 16 ו AMH 0.2
    שזה לא ממש רחוק ממך.
    אני רוצה לנסות לעודד אותך בכך שעל אף שעוד לא נקלטתי (למעט הריון כימי אחד), עד כה בכל שלושת טיפול ivf, היו לי בין 2 לחמישה עוברים חלקם באיכויות מצויינות! אני מאחלת לך שתתחילי טיפול הפריה בקרוב כי במקרים כמו שלנו אין ברירה אחרת, (למעט תרומת ביצית כמובן) ותיקלטי במהרה.
    תידעי שהפלוס הרציני שלך הוא הגיל הצעיר וגם עם המדדים לא מוצלחים כל כך זה לא אומר שלא יהיו לך עוברים איכותיים. צריך רק אחד שיתפוס :)
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

טל
    08/03/2018

תודה רבה על העידוד
    אני עדיין בהלם מהתשובה. באמת מקווה שלא פיספסתי את ההזדמנות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדובר בריזרבה שחלתית ירודה ביותר ,במצב זה ראוי יהיה לדשקול אפשרות של תרומת ביציות

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    09/03/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו