בדיקת הורמונים ומשמעות התוצאות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקת הורמונים ומשמעות התוצאות
    אפרת
    24/05/2008

שלום רב,
    אני בת 27 + 1 לידה רגילה בריאה בד"כ נשלחתי בעצת הקוסמטיקאית שלי לבדיקת הורמונים עקב שיעור קל בסנטר ואקנה (יש לציין לא בפתאומיות אלה כל השנים סבלתי מפצעונים אומנם לא במידה רבה ) בבדיקת ההורמונים יום חמישי לווסת נמצא הורמון PROGESTERON 17-OH גבוה מהנורמה 9.4 נשלחתי למרפאה אנדוקרינית למעקב ושם הופנתי לבדיקה שנקראת מבחן סינקטן250 אין לי מושג מהי מרפאה אנדוקרינית ????ובאיזה בעיות היא מטפלת??? וכמו כן מה המשמעות של רמת הורמון זה ברמה גבוה ???מה יכול להיגרם מכך ????
    מבולבלת ומבוהלת אשמח לתשובה שתבהיר לי את המצב תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אפרת

ד''ר דוד ישי
    24/05/2008

את לא צריכה להיות מבוהלת. אנדוקרינולוג הוא רופא שמתמחה בבעיות הורמונליות.
    מדובר בבעיה שכיחה יחסית, מולדת, יותר אצל יהודים ממוצא אשכנזי. בעיה שהטיפול בה מאד פשוט . אבל הכי חשוב. ברוב המקרים מבחן סינקטן יוצא שלילי והבעיה נשללת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל...

אפרת
    25/05/2008

ההורמון הזה שנמצא גבוה אצלי מה ההשלכות של זה ומהם תופעות הלוואי שייתכנו ?? ומהי דרך הטיפול ? איך מאזנים את רמת ההורמונים בגוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אפרת

ד''ר דוד ישי
    25/05/2008

כמו שאמרתי , זאת קרוב לודאי "אזעקת שוא" . עשי את הבדיקה. אם היא תהיה חיובית אשמח להסביר לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו