לפני החזרת עוברים מוקפאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לפני החזרת עוברים מוקפאים
    מישהי
    20/03/2018

שלום רב,

אני מיועדת להחזרת עוברים מוקפאים. אמרו לי שזה נקרא 'על בסיס טבעי'. ביום חמישי שעבר-15/3 הזרקתי אוביטרל ב20:00 בערב. מיום שבת-17/3 לוקחת נרות אוטרוגסטן פעמיים ביום. זהו. היום עשיתי בדיקות: רירית בעובי 8.5 ס"מ. אסטרדיול 293 (ביום חמישי היה 800), פרוגסטרון-85 ו lh 7.19 . החזרה או מחר או ביום חמישי.

רציתי לשאול האם הנתונים הללו טובים ומאפשרים החזרה? והאם יש צורך לשנות את התמיכה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתקבל הרושם שהכול בטווח התקין

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    20/03/2018

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מישהי
    20/03/2018

תודה. דבר אחד לא ברור לי אם כך: למה אמרו לי שזאת "החזרה על מחזור טבעי" אם אמרו לי לקחת אוטרוגסטן? ומה תפקידו? וכיצד יודעים מתי להחזיר? ומדוע אם נתנו אוטרוגסטן לא מוסיפים גם אסטרופם/פרוגינובה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנסיבות מוכרות לאופא המטפל

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    20/03/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו