מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביוץ ואיקקלומין מחזור לא סדירעדי21/03/2018
שלום וברכה, אני אחרי איקקלומין (יש לי ילד בן 3 ונכנסתי להריון הראשון בקלות וחודש לאחר החתונה ב"ה) אני מנסה להיכנס להריון סביב שנה(אם כי לא ידעתי עד כה את מועד הביוץ ולא קיימנו יחסים בתכיפות גבוהה)
בחודשיים האחרונים הייתי במעקב זקיקים ולקחתי איקקלומין כדי לאתר את הביוץ כי המחזור שלי לא סדיר בעליל.
ב"ה לשמחתי השבוע ביום ראשון הייתי במעקב זקיקים והיה זקיק בגודל 16 מ"מ ואתמול בבדעקת הזקיקים הזקיק היה בגודל 21,22 והרופאה אמרה לקיים יחסים בשלושה ימים הקרובים/יום כן יום לא..לא ממש הבנתי ממנה מה עדיף.
אממה, מרוב שכל כך חיכיתי לביוץ הזה אני מעדיפה לקיים יחסים כל יום מאתמול למשך כמה ימים אבל שמעתי שאיכות הזרע עלולה להיות פחות טובה.. ממש מתלבטת! אני כל כך רוצה הריון ולא באלי "לחפף" עם זה.
האם זה בסדר לקיים יחסים בימים הקרובים כל יום?
נקודה נוספת,אני משתמשת בערכת ביוץ,אתמול הופיעו שני סימנים שהיו דומים כמעט במאה אחוז,הקו שקובע היה ממש ממש טיפונת פחות כהה מהקו של הבקרה.
היום עשיתי בדיקה שוב והקווים שוב דומים אבל הקו הקובע יותר בהיר לא בהרבה מקו הבקרה.
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיום יחסים בטווח הביוץ
ד``ר אליעזר גירש21/03/2018שלום עדי,
מקובל לקיים יחסים כל יום במשך 6 ימים סביב הביוץ, כאשר מתחילים כיומיים לפני הביוץ וממשיכים עד כ-4 ימים אחרי הביוץ. זה הטווח הנחשב לטוב ביותר על מנת להיכנס להריון. מבחינת איכות הזרע: במידה וטיב הזרע תקין, אין בעיה עם מירוק כל יום. איכות הזרע (טיב תאי הזרע אינו משתנה), אלא מה? במידה ואין ספירה גבוהה של תאי הזרע, אז התנזרות עוזרת "לאסוף" כמות גדולה יותר של תאי הזרע. אם כמות תאי הזרע תקינה - אין ביעה לקיים יחסים כל יום. לא תהיה ירידה באיכות הזרע.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)