כבר מיואשת. החזרה 3 ללא הצלחה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כבר מיואשת. החזרה 3 ללא הצלחה
    ליבי
    31/03/2018

אני לא מבינה למה הגוף שלי לא מסוגל אפילו להכנס להריון
    מה שווה הרירית "התלת שכבתית העבה מספיק" והעוברים שמגיעים לבלסטוציסטים בלי שיש יכולת להכנס להריון? אני שבורה. עוד החזרה שנכשלה. התחלתי את התהליך לפני שנה. בהיותי בת 40. את הבדיקות הגנטיות. וכל הבדיקות שעושים לפני. 3 הזרעות טבעיות. ואז מעבר לivf. על פניו הכל בסדר. היסטוריוסקופיה תקינה. (אפילו שבאולטראסאונד ראו 3 שרירנים אך אמרו שהם לא במיקום שמפריע להקלטות). פרופיל הורמונלי סביר. אסטרוגן קצת גבוה ליום 2-3. (קצת מעל 200), פרוגסטרון תקין, fsh פעמיים יוצא 6-6.7. שתי שאיבות. מנופור במינון 187 שבעה ימים. תוצאה 8 ביציות נשאבות. 5 מופרות. רק 1 מוחזרת ביום 3. אין מוקפאים. נסיון שני: מנופור 225. שמונה ימים. 14 ביציות נשאבות. 9 תקינות. רק 5 מופרות. החזרת בלסטוציסט טרי. נכשלת. 3 מוקפאים נשארים. ב22/3 החזרה נוספת מהמוקפאים. בלסטוציסט. הרופא מתלהב ממנו מהאיכות. מחזור טבעי. רירית יפה. ועכשיו-דימום. קל. המחזור שוב מגיע?. כבר מכירה את התחושה היטב. למה?? למה זה קורה?? ו..הפשירו 2 מתוך 3 המוקפאים שהוקפאו ביום 4. רק אחד הוחזר כשהמשיכו לגדלו ליום נוסף לאחר ההפשרה. השני לא התקדם.

ממש עכשיו מלאו לי כבר 41 שנים. מה קורה? איזה בדיקות כדאי לעשות כדי לברר מדוע הגוף שלי לא מסוגל אפילו להכנס להריון??? נ.ב: יש לי 15 ביציות מוקפאות. ביציות. לא עוברים. שהקפאתי לפני 5 שנים. בהיותי בת 36. תודה לעונים/ות. כה עצובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת

פרופ` דוד בידר
    31/03/2018

העניין של הריון , הוא עניין של סיכויים.
    בגילך הסיכויים להריון כל חודש הם נמוכים.
    בגיל צעיר זה 50% לניסיון , גם בקיום יחסים וגם בהפריות, ואילו בגיל 40 ומעלה זה 10-15 % לניסיון וזאת הסיבה ולא צריך לחפש סיבות מעבר לזה.
    את צריכה לקבל הסברים מרופא המטפל ולא התלהבות.
    זה שהרופא מלהב לא יביא את ההריון.
    אם הפרופיל ההורמונלי ממש תקין ואיכות עוברים טובה אזי יש סיכויים , אך עדיין לא יעברו את האחוזים שציינתי .
    תמשיכי בתקווה לטוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו