אי נטילה של אספירין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אי נטילה של אספירין
    ריקי
    31/03/2018

מכיוון שאני לא מכניסה לגוף תרופות אלא אם כן ברור שהן עוזרות(כמו למשל גונאל שעוזר לגיוס זקיקים)אז למרות שבבדיקת הקרישיות לפני חצי שנה יצא הכל תקין למעט אחד הסעיפים כאמור sct ratio lac 1.5 כאשר הנורמה 0.7-1.22 אז אני מוותרת על נטילת המיקרופירין אלא אם כן תהיה לי בדיקת הריון חיובית בשבוע 5.
    האם אני עושה לדעתך טעות בכך שבשבועות 3-4 אני מוותרת על המיקרופירין?זה לא יכול לעלות לי בהפלה טבעית נוספת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי נטילה של אספירין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרופא המטפל

ריקי
    31/03/2018

נכון שהוא נתן מירשם למיקרופירין אבל בגלל שכתוצאה מקריאה אני לא בטוחה שזה הכרחי במקרה שלי אז לא קניתי את התרופה.אבל יחד עם זה מבקשת לדעת את דעתכם כדי להיות שלמה עם זה שבשבועות 3-4 לפני האיחור(שאני מקווה שיהיה)אם לא אטול אז זה לא יעלה לי בהפלה טבעית נוספת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אספירין

פרופ` דוד בידר
    02/04/2018

ברפואה של רופא פרטי או בקופה, יש נטיה לכל רופא לפעול לפי ניסיונו , הבנת הספרות ועוד .
    בכל אופן בבתי חולים הציבוריים שבו יש פרוטוקול מחלקתי, שנבחר לאחר החלטת צוות בכיר ומורחב, האספירין לא ניתן אלא במקרים מיוחדים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצתי-תפעלי לפי הוראת הרופא המטפל

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    02/04/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רתיעה מאספירין

ריקי
    02/04/2018

אני נרתעת מנטילתו כי בפעם הקודמת כשנטלתי זה עשה לי לא טוב.אולי כי אני סובלת מאסטמה.לכן הפעם אני לא לוקחת ואשקול לקחת אם וכאשר בטא תהיה חיובית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    02/04/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו