לפרופ' בידר-אספירין במקרים מיוחדים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לפרופ' בידר-אספירין במקרים מיוחדים
    ריקי
    02/04/2018

כתבת כי בבית חולים ציבוריים אספירין לא ניתן אלא במקרים מיוחדים.אני מניחה שקרוב לוודאי המקרה שלי לא שייך למקרים"מיוחדים"ותקן אותי אם אני טועה.גילמ43,עם 4 הפלות טבעיות שבהן תועדה בטא חיובית בשנתיים האחרונות.2 מהם ו2 יותר משמעותיים(1 עם דופק עוברי ואחד עם בטא 4,100 יומיים אחרי התחלת דימומי הפלה)ואולי אפילו עוד הריון כימי שנפל לפני חודשיים אבל בלי תעוד של בטא חיובית.בדיקת סיבות להפלות חוזרות הכל תקין(נעשה צילום רחם ולא היסטרוסקופיה)ובבדיקת הקרישיות כל הסעיפין תקינים למעט sct ratio lac שיצא 1.5 כשהנורמה 0.7 עד 1.22.סביר להניח שאם הייתי מטופלת בבית חולים ציבורי לפי הנ"ל לא היו נותנים לי אספירין.האח אני צודקת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 מהם כימיים

ריקי
    02/04/2018

היה צריך להיות כתוב 2 מהם כימיים ונכתבו המילים 2 מהם(בלי כימיים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול

פרופ` דוד בידר
    02/04/2018

כן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו