סימני היריון , מה המועד בו מתחילים להרגיש סימני היריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• סימני היריון , מה המועד בו מתחילים להרגיש סימני היריון
    מירב
    06/04/2018

קיבלתי זריקות של גונאל אף במשך שבועיים וקיימתי בזמן זה יחסי מין, לפני שלושה ימים קיבלתי אוביטרל ואחכ עברתי הזרעה, היום מרגישה רגישות בחזה, האם הגיוני שיש כבר תסמיני היריון? או שהרגישות לא יכולה להיות קשורה להיריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדיין מוקדם לתחושות היריון

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    07/04/2018

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתוך ניסיון שלי....

מירי
    07/04/2018

התופעות הן אותן תופעות לפני קבלת מחזור. גודש בשדיים גם לפני מחזור. בטח ובטח כשאת מזריקה הורמונים הגודש מורגש יותר.
    לי היו תופעות לפני מחזור. גודש בשדיים, כאבי מחזור, הפרשות כמו לפני מחזור, דימומים. בטא חיובי, הכפלה טובה, ערכים הורמונים תקינים אך עדיין דימומים. הרופאת נשים אמרה בשבוע חמש פלוס 2 הדימומים יחלפו, והיא צדקה. היא אני שש פלוס 2.
    מאחלת גם לך.
    בהצלחה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה לכולן

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    07/04/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו