מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התייעצותחסוי24/05/2008
לד"ר ישי שלום,
התחלתי טיפולי הפרייה מאחר וצילום הרחם שלי לא יצא ברור, עברתי 2 ניתוחי לפרוסקופיה שלאחריהם התפתחו הדבקויות , בצילום הרחם שנערך לפני כשנה הרחם נשאר מקובע ולכן לא ניתן היה לקבל את זווית הצילום לבדיקת תקינות החצוצרות , בגלל ההדבקויות המליצו על התחלת טיפול הפרייה,לבינתיים -עברתי 3 הפריות + החזרת מוקפאים ,3 ההפריות היו עם עוברים "יפים" לטענת הרופא ורירית 10, לצערי ב2 ההפריות היה דימום לאחר שבוע החזרה ובהפרייה האחרונה -תמיכת 2 קרינון דימום קל מאוד ביום ה10 (בהחזרת המוקפאים לא היה דימום- תמיכת 2 קרינון)לצערי תשובת הבטא שלילית, שאלתי היא מניסיונך האם לאור נתונים אלו אתה ממליץ על צילום רחם נוסף כדי לוודא כי אכן יש בעיה בחצוצרות ואז להוריד אותן או לבצע היסטרוסקופיה? או אפשרות 3 לחזור לאופציית ניתוח לפרוסקופיה כדי לנקות את כל ההדבקויות שאולי נמצאות על החצוצרה וגורמות בעקיפין לדימום? ברצוני לציין כי התייעצתי עם הרופא המטפל - הוא טען ש3 האופציות טובות אך לצערי הוא ביקש שאני אקבל את ההחלטה ואני ממש לא יודעת מה לעשות ?
אודה לעזרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי25/05/2008חצוצרות חסומות שגורמות לירידה בסיכוי להריון הן חצוצרות מעובות מלאות בנוזל. את המצב הזה אפשר לראות באולטרסאונד. סביר להניח שסתם חצוצרות חסומות הן לא הגורם לחוסר ההצלחה.
אני לא רואה תועלת בלפרוסקופיה חוזרת שקרוב לודאי יהיו גם אחריה הדבקויות ושוב תהיי במצב של אי ודאות. מה עוד שלהכנס עם לפרוסקופ לבטן עם הדבקויות זה דבר לא פשוט שכרוך בעליה באחוז הסיבוכים. יש כאלה שבמצב כמו שלך יעשו בירור הפלות חוזרות ( הסטרוסקופיה, תרומבופיליה וקריוטיפ ) אני בעד להמשיך בסבלנות עוד כמה מחזורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)