האם לקחת מנה שניה של ציטוטק לאחר 8 שבועות מהמנה הראשונה?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם לקחת מנה שניה של ציטוטק לאחר 8 שבועות מהמנה הראשונה?
    לי
    19/04/2018

שלום,
    עברתי הפלה טבעית בעזרת ציטוטק לאחר שלא נראה דופק
    הייתי אמורה להיות בשבוע 12 אך העובר נשאר בגודל 7+1 החליטו לתת מנה אחת של ציטוטק ולהשאיר להשגחה באשפוז. לאחר שהתוכן הרימי יצא ביצעו אולטרסאונד וראו שאכן נקי
    שבועיים לאחר הפעולה ביצעתי בדיקת בטא יצא 270 וכך המשכתי כל שבוע במעקב הבטא. לאחר שבוע ירד ל 82 אחר כך 22, 9 ולאחר שבע שבועות בטא הייתה 4. הייתי בטוחה שקיבלתי מחזור מאחר והופיע דימום כבד לאחר 6 שבועות וכאשר הגעתי לביקורת לאחר מחזור הרופא אמר שעובי רירית 9 ולא סדירה והחליט לתת עוד מנה של ציטוטק. אני לא רוצה לקחת עוג מנה ובטח שלא לעבור את הכאבים האלו שוב. אציין שאני מדממת כבר שמונה שבועות דימום קל (שאריות) עם הפסקה של שלושה ימים לפני שהופיע דימום כבד לדעתי המחזור.
    הלכתי להתייעץ עם עוד רופאה היא אמרה שניתן לתת טיפול בדופסטון... מה עליי לעשות? אשמח להכוונה וייעוץ בהקדם. כמובן שאני שומרת נידה ואין לי אפשרות לספור נקיים כי כל הזמן יש משהו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להמתין למחזור נוסף ולפי הצורך לאחריו לשקול ביצוע היסטרוסקופיה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    19/04/2018

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו