כמה שאלות בנוגע לאחר לידה קיסרית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות בנוגע לאחר לידה קיסרית
    אני
    24/04/2018

שלום רב,
    אני ארבעה וחצי חודשים אחרי לידה קיסרית, עדין לפעמים מרגישה עיקצוצים באיזור הצלקת, כאילו המקום עוד קצת רגיש אם נוגעים בו, האם זה אמור להיות ככה ואם כן עד מתי זה נחשב סביר?

בנוסף האם אני יכולה לעשות טיפול הסרת שיער בליזר באיזור של הבטן תחתונה(הכוונה למפשעות אולם מאמינה שגם יגע באיזור הצלקת)?
    תודה מראש על תשובתכם :)

לכל שאר הבנות המקסימות אם אתן קוראות, לא יאמן אולם הפורום הזה היה עבורי תמיכה לשאלות רבות בתקופת הטיפולים, לאחר שש שנים וקצת זכינו להיות הורים, והנה עכשיו אני שואלת שאלה שקשורה לאחרי לידה. בקרוב אצל כולן לא להתיאש! בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרגש תודה לך על העידוד

יעל
    24/04/2018

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אשמח לקבל תשובה, תודה

השואלת
    26/04/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 1.התופעות אינן חריגות 2.יכולה חבצע כל טיפול קוסמטי שתחפצי

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    26/04/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו