מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התפתחות של הזזקיקים ושאיבהתמר27/04/2018
שלום ד"ר.
IVF מס' שתיים שלי.
בקודם בשחלה שמאלית יומיים לפני השאיבה היה זקיק 17.8 ובימנית זקיק בגודל 9 מ"מ.
בשאיבה - הזקיק המוביל היה ריק, ודווקא בקטן היו 2 ביציות.
הייתה הפריה אחד עובר A הוחזר ביום ה-3, היה הריון כימי שלא התפתח.
בסבב הזה, בשחלה שמאלית שוב פעם זקיק 17.8 לפני יומיים ובימנית 9 מ"מ, היו עוד מספר זקיקים קטנים שלא התפתחו.
השאיבה הייתה היום ושוב הפעם הגדול היה ריק ובקטן הייתה רק ביצית אחת. מחר אדע אם בכלל יש עובר ותהיה החזרה.
הפעם הרופא גם רוצה לחזיר עובר בן יומיים.
אבל אני לא מצליחה להבין:
1. אם יש זקיק מוביל האם לא הוא צריך להכיל ביצית ולבייץ?
2. האם יכול להיות שיש לי בעיה בשחלה השמאלית והיא לא מתפקדת למרות הזקיקים?
3. האם הביוץ מתרחש כל חודש בשחלה אחרת? (כי הטיפול היה עם הפסקה של חודש), זאת אומרת שאם יהיה ביוץ בשחלה הימנית הוא יהיה מוצלח יותר?
יש לי רזרבה שחלתית נמוכה בגלל גילי, בעבר 2 הריונות ספונטניים, הריון אחד מחוץ לרחם (בגלל זה IVF) ופעמים עשיתי פונדקאות, כל ההריונות נקלטו מנסיון ראשון והכל היה תקין. יש לי שני ילדים ומנישואים ראשונים ואני כרגע עם בן זוג חדש שמאוד רוצה ילד.
4.האם יכול להיות שרזרבה נמוכה היא בגלל ריבוי הריונות? ואם בגלל שעברתי 4 הריונות (האחרון היה עם תאומות לפני 7 שנים) הגוף שלי לא מתפקד?
מצטערת על כל כך הרבה שאלות, אני פשוט ממש מאוכזבת מעצמי ולא מפסיקה לבכות.
5. יש דרך כל שהיא לשפר את תפקוד השחלות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא כל זקיק מכיל ביצית,תגובה אופינית למצב של רזרבה שחלתית נמוכה,הנתונים שמסרת אינם מצביעים על רקע אפשרי,חזקה על הרופא שלך שיבחר לך אחד מהפרוטוקולים המועדפים למצב זה,הביוץ אינו תופעה המתרחשת לסירוגין כל פעם בשחלה הנגדית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)