פרוגסטרון יורד בטא עולה באופן תקין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרוגסטרון יורד בטא עולה באופן תקין
    שרון
    29/04/2018

שלום לכם, בת 42. פוליציסטית. אחרי 4 שנים של ivf. תמיד החזרת בלאסטים באיכות גבוהה וכמעט תמיד התחלה של הריון שהתלוו להם דימומים, שמסתיימים עד שבוע 8. אחרי בירורים רבים עברתי היסטרוסקופיה לפני כמה חודשים אצל דר. אוסטרובסקי מבית חולים כרמל שאין שני לה והיא מצאה לי בהיסטרוסקופיה מחיצה ברחם (עשיתי היסטרוסקופיה שלא ראה בה הרופא את המחיצה... ) אותה היא תיקנה. אחר כך גם הסתבר שיש לי רחם T שהיא הרחיבה. אין קרישיות. קריוטיפ תקין.

הקיצר הבנתם קצת את התמונה.

עכשיו שבוע חמש. לאחר החזרת 2 בלאסטים מהקפאה.
    מקבלת פעמיים ביום דופסטון. 3 פעמים ביום אורגלוטרן 200. ואסטרופם 3 פעמים ביום. ביום שישי להחזרה התחיל דימום. בדקתי: בטא 42. פרוגסטרון 31.
    הוספתי זריקת ריטארד. אחרי יומיים בטא 128 פרוגסטרון 27, ו e2 היה 900 דימומים הפסיקו. אחרי 4 ימים בטא 612 פרוגסטרון 24. E2 עלה למעל 2200.

אין דימומים אני אמשיך עם זריקות ריטארד.
    1. למה e2 עלה כל כך והאם יש לכם הסבר כלשהו לירחדה בפרוגסטרון למרות העליה התקינה בבטא....
    2. האם כדאי להוסיף קלקסן...לא התגלתה בעית קרישיות אבל אולי זה יכול להגביר סיכוי לעבור שבוע 8?

תודה רבה,
    יצא קצת ארוך סליחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 1.השינויים הנם בטווח המקובל 2.לחא הוראה רפואית אין מקום להוסיף קליקסן

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    30/04/2018

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו