שאלה לפרופ בידר לאחר בדיקה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופ בידר לאחר בדיקה
    רונית
    01/05/2018

פרופ' בידר שלום

בת 42 אתמול שאלתי אותך איך יכול להיות הריון אם זקיק 14 ורירית 4.8 ? האם יכול להיות מצב שהבודקת טעתה או שהזקיק קפץ ב-48 שעות וגם טעות ברירית?
    עשיתי בדיקת בטא ויצא 724
    לגבי אסטרוגן ופרוגסטרון ביקשתי שיעשו בדיקה ולא עשו .

אני מבינה שזה הריון , מה הסבירות שיהיה כאן נס ויהיה הריון תקין? כלומר הכל אפשרי מנסיונך?
    הביוץ שלי היה לפי דעתי ב- 13.4 או 14.4 בוודאות לפי בדיקות דם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה

פרופ` דוד בידר
    01/05/2018

יש . לבדוק בהפרש של יומיים לראות עליה תקינה.
    הביוץ , לכן, היה יום לפני הבדיקה האחרונה.
    קודם אמרת שהיה 500.
    האם הבדיקה החדשה הייתה בהפרש של יומיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופא בידר הריון

רונית
    01/05/2018

תגובה לפרופ בידר

לא זה בטא ראשונה שעשיתי הייתי אמורה לקבל ב-28.4 וזאת בטא ראשונה לאחר 3 ימי איחור הביוץ בוודאות היה ב-14.4 .
    מה שהיה500 זה כמה בטא צריך להיות לפי השבוע שרשום ביתית . כיום יש בדיקות הריון ביתיות שמראות איזה שבוע מיום ההפריה.

האם הבטא 724 הראשונה בסדר לאחר 3 ימי איחור ? מנסיונך יש סיכויי להתפתחות הריון? כלומר ראית גם הפתעות בגיל הזה ? זה היה נסיון ראשון שלי להרות לאחר הפסקת טיפולי פיריון עקב רירית נמוכה והייתי אמורה חודש הבא לבצע ערוגות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטא

פרופ` דוד בידר
    02/05/2018

בכל גיל יתכן הריון,
    בשלב זה נראה בסדר ויש אפשרות או לחזור על הבדיקה בטווח של יומיים או לעשות אולטרה סאונד בעוד 20 ימים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו