מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הוספת אספרין הפלות והריוןישראלה09/05/2018
דוקטור שלום
הסיפור שלי הוא כזה: בגיל 33 עברתי 5 הריונות כימיים רצופיים חודש אחריי חודש בנסיון ראשון להרות.
בבירור מקיף שנעשה לא מצאו כלום מלבד פקטור 5 ליידן ו-APCR נמוך .
הריון לאחר מכן קיבלתי זריקות 40 קלקסן והעובר שרד וילדתי בחודש 9 אך הריון שהיה אם דימום רב עקב שליית פתח והתינוקת נולדה בשבוע 37 במשקל 2200. הרופא שילד בקיסרי אמר שצריך לעשות בדיקת אפלא אך עשיתי ויצא תקין.
כרגע בתחילת הריון נוסף ורציתי לדעת לאור זה שגם אם קלקסן 40 ילדתי במשקל נמוך או שזה היה עקב שליית פתח מדממת האם אתה ממליץ להוסיף במקרה שלי עד סוף ההריון אספרין או שזה לא בריא לעובר? אני שוקלת 49 קילו אז אני מניחה שקלקסן 40 מספיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הייתי שוקל בהחלט את הערך המוסף של אספירין למצב העובדתי שתארת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאספירין
פרופ` דוד בידר09/05/2018אין התוויה לאספירין במקרה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ דוד בידר בנושא אספירין
ישראלה09/05/2018פרופ בידר כלומר לדעתך קלקסן 40 זה מספיק?? בכל זאת הריון יחיד ששרד נולדה תינוקת במשקל נמוך אבל יכול להיות שזה קשור לשליית פתח ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאספירין
פרופ` דוד בידר10/05/2018משקל לידה נמוך מקורו, יכול להיות. עקב אי ספיקה שייליתית .
אין התוויה במצבך לאספירין ולכן הייתי מסתפק בקלקסן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לשאלה
ליבנת10/05/2018
פרופ' בידר- אז מתי בעצם נהוג לתת אספרין בהריון ? באיזה מצב ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאספירין
פרופ` דוד בידר10/05/2018יש מספר התווית נמוך למתן אבפירין כמו בדיקת קרישיות יתר שנקראת MHTR .
גם חשש ליתר לחץ דם מוקדם .
לאספירין גם תופעות לואי כמו כיב קיבה וכן השפעה על העובר.
לכן יש לקחת רק כשרופא מטפל ממש חושב שזה נחוץ ולא סתם לכל מצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
ליבנת10/05/2018
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)