מדוע אני לא נכנסת להריון?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מדוע אני לא נכנסת להריון?
    חסוי
    25/05/2008

אני בת 38
    מנסה מזה כמה חודשים להכנס להריון
    fsh 12.2-12.7
    אסטרודיול 140-240

בחודשיים האחרונים מתחילים דימומים (הפרשות חומות שהולכות ומתחזקות)לפני המחזור ונגמרים במחזור.
    החודש הביוץ היה ביום ה 12 וכ 8 ימים לאחר מכן החלו דימומים אשר נגמרו במחזור כ 8 לאחר תחילת הדימומים.

גם בחודש הקודם מיד לאחר ביוץ דימומים של כיומם ולאחר מכן 8 ימים לפני מחזור דימומים חומים שהולכים ומתגברים.
    .
    מדוע זה קורה? אני מניחה שבגלל זה אני לא נכנסת להריון האם יש מה לעשות?

בעבר היו לי גם ללא קשר לכניסה להריון דימומים של כמה ימים לפני מחזור . היו חודשים עם יותר ימים ועם פחות ימי דימום.
    מאז ההריון הקודם לפני 4.5 שנים אני לא לוקחת גלולות ..בגלל המנגיומות בכבד ונטיה לסכרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדוע אני לא נכנסת להריון?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שירי

ד''ר דוד ישי
    25/05/2008

אני מניח שהגיל יחד עם הFSH הגבוה מעט תורמים לירידת הסיכוי להריון בכל מחזור. מצד אחד המצב דורש אולי התערבות עם טיפולי פוריות. מצד שני טיפולי פוריות מעלים את רמת האסטרוגן מה שממש לא מומלץ כשיש המנגיומות בכבד. אם יש לך ילדים ואת לא לחוצה, תמשיכי בנסיון להרות באופן טבעי. אם אין לך פני למרפאת פוריות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו