מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לפרופ בידר טיפולי IVF כושליםנועה11/05/2018
פרופ שלום
אני מעל גיל 41 ובהיותי בת 34 היו מס' הריונות כימיים שכולם היו בנסיון ראשון להרות עברתי בירור והסתבר בבירור מקיף שהייתי צריכה קלקסן. בגיל 36 בנסיון ראשון אם קלקסן התפתח הריון וילדתי בחודש
9.לאחר מכן בגיל 38 11 חודשים לא הצלחתי להרות ופניתי לפרופ שהתחיל הזרעות גם זה לא הצליח הייתי כבר בת 39.5 והוא אמר עקב היל ואי הצלחה בהזרעות צריך לעבור ל-IVF.
בטיפול IVF ראשון היה תוצאה ממש טובה 20 נשאבו כולם הופרו והיו עוברים ממש טובים -לא הושג הריון
הרופא החליט לעשות בירוטר והסתבר שהיו לי הידבקויות עקב ניתוח קיסרי שהוסרו לאחר מכן ישר היה הריון כימי.
מאז היו פרוטוקולים ממש יפים בלסטוציסטים,עוברים ביום-3 9 תאים ללא שברים ואפילו יש מוקפאים כרגע.
באחד הטיפולים הוחלט לבצע PGS אבל כולם לא התאימו. סה"כ 5 הפריות כולשלות
עשיתי הפסקה של שנה מטיפולי פריון והייתי אמורה להזיר את המוקפא ולבצע פיפל לפני.
החלטתי לנסות טבעי ובנסיון הראשון להרות נקלטתי.
א6תה יכול להסביר לי מדוע לא נקלטתי ב-IVF ?
איך יכול להיות שהבעייה בביציות ואז נקלטים טבעי?
האם הבעייה במעבדה? האם הגוף שלי דחה את הטיפולים עקב ההורמונים?
האם הייתה כאן בכלל בעיית פיריון כי למעשה ברגע שההידבקויות הוסרו הצלחתי להרות
לא מובן במקרה שלי סיפור ה-IVF לא הייתה שום סיבה לא להיקלט אלא אם כן תנאי הרחם כמובן טובים יותר מתנאי מעבדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולים כושלים
פרופ` דוד בידר11/05/2018לרוב אחרי ניתוח קיסרי לא צריך להיות הדבקויות ולכן אני לא יודע איזה ניתוח עשו לך בהיסטרוסקופיה .
בכל אופן עצו העובדה שהצלחת להקות בעבר תמיד נותן לך סיכויים להרות גם בעתיד.
לפעמים גירוי יתר פחות טוב להשגת הריון ולכן יש מקומות שמקפיאים עוברים ומחזירים על מחזור טבעי בהצלחות גדולות יותר.
בכל אופן אם היית ממשיכה בהפריות היית בסוף גם מצליחה וכרגע זה ממש לא משנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)