מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לרופאים ו/או לבנות בנוגע לעבודה בזמן טיפוליםשרון12/05/2018
האם עבודה אינטנסיבית ולחוצה עשויה להשפיע על הצלחת הטיפולים? אני כבר 7 חודשים עובדת בעבודה ממש קשה (לא פיזית) שדורשת ממני המון מאמצים. 4 טיפולי ivf נכשלו מבלי שסיפרתי לבוסים שלי שאני בטיפולים. עכשיו אני בנקודה שאני מתלבטת האם לעזוב את העבודה ולנסות לעשות טיפולים ללא כל המתח הזה?
חשוב לציין שיש לי שני ילדים מivf שלא לקח כמעט טיפוחים להשיג את הריונם ובשני המצבים לא עבדתי בתקופות ההן.
אני תוהה אם יש קשר?
אני פשוט מרגישה שכל עוד אני בעבודה הזאת אני לא כאמת נותנת מאה אחוז לטיפול בין היתר כי אני מגיעה לעבודה יום אחרי השאיבה ואחרי ההחזרה ובין לבין נמצאת בסטרס של עבודה מרובה.
ולבנות פה, האם הצלחתן להשיג הריון בטיפולים תוך כדי משרה מלאה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קחי בחשבון
קרן12/05/2018הי.
מבינה אותך לגמרי.
1.למה את לא מספרת לבוס שלך על הטיפולים?
2. קחי בחשבון שאם את עוזבת מקום עבודה בזמן טיפולים יהיה קשה להתחיל מקום חדש ולהעדר לצורך בדיקות או שאיבות (רוב מקומות העבודה לא רואים זאת בעין יפה כשאת עובדת חדשה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לטעמי העבודה הנה עיסוק בבחינת ריפוי (רגשי) בעיסוק
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. כוונתך היא שהעבודה בעצם מקלה על הטיפולים?
שרון12/05/2018האם דעתך הייתה משתנה אם אופי העבודה הוא סטרס ומתח מרבית שעות היום והלילה?
ומה בנוגע למנוחה בימי השאיבה וההחזרה? באמת אין בכך צורך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יכולה לענות לך לגבי
דנה13/05/2018אני ממשיכה לעבוד כרגיל.
עבודה שדורשת סטרס.
אני משתדלת להפסיד כמה שפחות ימי עבודה.
המנהל הישיר יודע.
אני משצדלת מעקבים לעשות כמה שיותר מוקדם ומיד אחר כך נוסעת לעבודה.
ביים של השאיבה לוקחת חופש מחלה.
ואם צריך ואני לא מרגישה טוב נשארת עוד יום בהית לנוח.
כל היתר מנסה כמה שפחות לפגוע בשיגרת יומי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכן דנה וקרן והלוואי ותקלטו במהרה להריון תקין אבל
שרון13/05/2018שאלתי לעובדות, היא האם הצלחתן להיקלט תוך כדי עבודה אינטנסיבית? אם יש בנות שמצליחות גם לעבוד ככה סביב השעון וגם להצליח בטיפולים כנראה שהבעיה שלי היא לא העבודה הספציפית הזאת.
אני מתחילה לעבוד ב7 בבוקר כך שלבצע את המעקבים מוקדם יותר מזה, זה לא אפשרות.
בנוסף, לא יכולה לספר לבוס שלי על הטיפולים כי הוא ממש לא ישמח לדעת שאני רוצה להיכנס להריון.
אני ממש כבר לא יודעת מה לעשות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע לבוס
קרן13/05/2018תודה על האיחולים.
בנוגע לבוס, זה שהוא לא יאהב זו בעיה שלו כי זו זכותך המלאה ואני במקומך היתי משתפת כדי שידע ויצטרך להתחשב בך מבחינת עומס וכו'.
מבחינה חוקית הוא לא יכול לעשות לך כלום ללא היתר מיוחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהחלט
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)