משמעות של תוצאת ANA חריגה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• משמעות של תוצאת ANA חריגה
    אני
    16/05/2018

שלום,
    לאחר בדיקות שונות שנבעו מכישלונות קליטה חוזרים עם בלסטוציסטים באיכות טובה, רק בדיקה אחת יצאה חריגה:
    ANA 1:1280 homogeneous pattern
    כמובן שאפנה לרופא אך בינתיים אודה לעזרתכם במה יכול להיות מדובר, ואם אכן יש השפעה על החזרת עוברים מה ניתן לעשות?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משמעות של תוצאת ANA חריגה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבדיקה מעידה על הפרעה אאוטואמיונולוגית שעלולה להפריע להליך ההשתרשות ומחייבת בירור וטיפול בהתאם

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    16/05/2018

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ANA

פרופ` דוד בידר
    16/05/2018

הבדיקה חיובית במצבים רבים כמו מחלות האוטאימוניות, מחלות פרקים , מעיים ועוד.
    כמו כן יכולה להיות חיובית באנשים בריאים ב 10% מהמקרים ,כך שממליץ לחזור על הבדיקה בעוד 3 שבועות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בנושא

אני
    17/05/2018

מודה מאוד לשניכם על התגובה.
    תהיתי - האם יכול להיות קשר בין ANA גבוה לאנדומטריוזיס? (יש לי גוש לא קטן כבר מספר שנים במעי שפוספס בלפרוסקפיה כיוון שממוקם גבוהה)
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשר

פרופ` דוד בידר
    17/05/2018

אין קשר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו