התלבטות בנוגע לתרומת ביצית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• התלבטות בנוגע לתרומת ביצית
    שלי
    22/05/2018

בוקר טוב.
    בת 43 ופעוט שנולד בטיפולים.כעת שוב לאחר מס' נסיונות שוקלת מעכר לתרומת ביצית..
    אודה בבקשה על הסבר מתומצת ביותר בנוגע לגנטיקה והביולוגיה של הענין.אני די מקןבעת במחשבתי.ובכל זאת שיקוליי נובעים ממקום של רצון עז שלבני יהיה אח/אחות .תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרומה

פרופ` דוד בידר
    22/05/2018

דוקא נשים בגילך יכולות להצליח עקב הניסיון והחידה שעברת.
    אם הרופא המטפל חושב ,לפי הנתונים, שהסיכויים קלושים אזי בתרומת ביציות הסיכויים , כמובן ,גדולים.
    העניין הגנטי מסובך להסברה כאן בפורום ודורש הסבר מקיף פנים מול פנים.
    או שהרופא פריון שלך יסביר לך מה קורה או תבקשי יעוץ גנטי להסברים כוללים כדי שתביני את העניין הגנטי , שלאחרונה הפך ללהיט לאומי אצלנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי

שלי
    22/05/2018

לא הבנתי את כוןנתך שלנשים בגילי ישנו סיכוי.
    ובנוגע להסבר מהרופא שלי בנוגע לביולוגיה של תרומת ביצית.מרגיש לי שרופאי האישי מייפה דברים למעני בכדי שאעבור לתרומת ביצית.אני רוצה את הדברים כפי שהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנה

פרופ` דוד בידר
    22/05/2018

תשלחי לי את הפרופיל ההורמונלי ותוצאות הטיפולים ואגיד לך מה כדי לעשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו