מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החזרת בלסטוציסט ורמת פרוגסטרוןעדי24/05/2018
שלום,
החזירו לי בלסטוציסט אתמול.
הרופא אמר לי משום מה להתחיל רק ביום שני עם תמיכה של אוטרוגסטן ארבע ביום+ דופסטון שלוש ביום.
כלומר לקחתי רק במשך יומיים בטרם ההחזרה.
1. האם זה יכול לפגוע בסיכויי ההשתרשות של הבלסטוציסט? כי לא יהיה מספיק פרוגסטרון או שהרחם לא מסונכרנת עם גיל העוברים (5 ימים).
לציין כי בנוסף אני לוקחת 4 אסטרופם ביום+ מדבקת אוורל 100 יום כן יום לא.
2. תוך כמה זמן בערך משתרש הבלסטוציסט?
3. מלבד הבלסטוציסט הוחזרו 2 עוברים שהופשרו אך טרם הגיעו לשלב הבלסטוציסט. (הוקפאו ביום שלוש וגודלו עוד יומיים במעבדה.) האם יש סיכוי שהם ישתרשו ויתפתחו לעובר בריא ותקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
עדי25/05/2018בזמן שאני ממתינה לתשובתכם- האם ניתן לעשות טיפולי רפלקסולוגיה אחרי החזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלסטוציסט
פרופ` דוד בידר25/05/20181. באופן עקרוני הבלסטוציסטים צריך להיות מוחזר 5 ימים לאחר ביוץ או לאחר שאיבה.
אם ההחזרה היא על מחזור תחליפי, כלומר לוקחים אסטרוגן אז הבלסטוציסטים צריכים להיות מוחזרים 5 ימים מתחילת מתן הפרוגסטרון
אם לקחת יומיים בלבד בפרוטוקול זה אזי העוברים לא הוחזרו ביום המתאים.
2.הבלסטוציסט משתרש ביום ההחזרה אט למחרת.
3.יש סיכויים לעוברים מופשרים שהמשיכו לגדול להשתרש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. שאלה נוספת
עדי25/05/2018תודה על תשובתך. אז האם זה אומר שלמעשה ההחזרה בהכרח לא תצליח? או שלמרות שהבלסטוציט הוחזר ביום לא מתאים, יש סיכוי שיצליח להשתרש ולהתפתח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצלחה
פרופ` דוד בידר25/05/2018לא ניסינו להחזיר אחרי יומיים עובר בין 5 ימים כך שאני מתאר שההצלחה תהיה מאוד מאוד נמוכה אם בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הריון
עדי26/05/2018תודה.
ומתי ניתן לעשות בדיקה ביתית לאחר החזרת בלסטוציסט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
פרופ` דוד בידר26/05/2018אחרי 10-11 יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)