מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מעקב זקיקים ובדיקת דםמורן29/05/2018
שלום,
אתמול הייתי במעקב זקיקים ובדיקות דם.
יום 9 למחזור.
מיום שני למחזור אלנובה + מנופור 450 יח' (י שלי רזרבה שחלתית נמוכה).
בגלל שהייתה תקלה במכבי ומחשבים לא עבדו כל היום, עשו לי בדיקת ביטא במקום LH.
אז בבדיקת דם:
E2-3949
P<0.8
ביטא - 18
מעקב זקיקים:
שחלה שמאלית זקיקים 15.7,13.3,10 + מס' קטנים
שמחלה ימנית זקיקים 14.1,9.7 + 2 קטנים מ-10 מ"מ.
רירית רחם 5.2
כמה שאלות:
1. מדוע ביטא חיובית? האם מנופור משפיע גם על ביטא?
2. האם E2 מתאים לכמות הזקיקים ובהנחה שהשאיבה ביום שישי יש סיכוי שכל הזקיקים יבשילו?
3. רירית רחם שלי תמיד סביב 8-9 מ"מ, מה הסיבה שפתאום הרירית כל כך קטנה והאם זה מתאים בכלל לתהליך של החזרת העוברים?
4. בשני סבבים שהיו לי עד כה היה הריון כימי ורק שני זקיקים ורק עובר 1.בהנחה שהיו יותר עוברים, האם הייתה ממליץ לנסות לגדל לבלסטו, או להחזיר ביום 2-3?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
1..בגלל הזריקות של המנופור 2.מתאים 3.יקל לה עוד יום יומיים חרירית על מנת להתעבות לרמה הרצוי 4במידה ויהיו לך מעל 4 עוברים בהחלט סביר לשקול החזרצ בלסטוציסטים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מעקב - שאלה
מורן30/05/2018קודם כל תודה רבה פרופ' אשכנזי על כל התשובות המקצועיות והמהירות שאתה נותן כאן לכולנו.
אתה ממש עוזר כי תמיד חשובה עוד חוות דעת.
בבדיקות של היום:
שחלה ימנית זקיקים - 10,15,18, שחלה שמאלית זקיקים 12,15,17.
ובכל שחלה יש עוד 2 זקיקים קטנים מ-10 מ"מ.
e2-5365, p<0.8, lh<0.5.
רירית עדיין דקה - 5.7 מ"מ בלבד.
השאיבה נקבעה ליום שישי.
1. עד אז יש סיכוי שכל הזקיקים יבשילו?
2. מה עושים עם רירית הרחם? האם יש סיכוי שהריון היקלט עם רירית כזו דקה?
3. האם רמת LH כזו נמוכה בגלל הצטרוטייד?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
1.בהחלט 2.אכן תעלומה לאור תוצאותייך הקודמות-חזקה על הרופא שלך אם לבצע החזרה במחזור הנוכחי,או לדחות את ההחזרה לחודש הבא
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)