שאלה לפרופ בידר הריונות כימיים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופ בידר הריונות כימיים
    יפעת
    01/06/2018

פרופ שלום

לפני מס' שנים בתחילת שנות ה-30 היו לי 4 הריונות כימיים רצופיים עשיתי בירור מקיף כולל בדיקות קרישה,כרומוזומים,בדיקת זרע ,היסטרוסקופיה אבחנתית,צילום רחם,בדיקות הורמונליות .

לא מצאו כלום מלבד פקטור 5 ליידן לאחר מכן הזרקתי קלקסן שבוע לאחר ביוץ והצלחתי להרות .

1.האם ניתן להסיק שהריונות כימיים קשורים לזה שלא הייתי אם קלקסן מבדיקת בטא חיובית? כי לאחר 6 ימים מביוץ הייתי מזריקה וזה שרד או שזה קשור לביש מזל ש-4 ביציות לא היו תקינות ברצף?

2. האם כאשר יש 4 רצופים הריונות כימיים רצופיים ולאחר מכן הריונות טבעיים תקינים זה נחשב לבעיית פיריון או ביש מזל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות

פרופ` דוד בידר
    01/06/2018

1.4 הפלות רצופות נחשבות לבעיה ולרוב קשורים לבעיות קרישה שאנחנו מכירים ויש כאלה שאנחנו לא מכירים.
    למרות שלא הייתה התוויה ברורה אצלך לקח רסן , לקחת והצלחת סימן שיש בעית קרישה .
    ההפלות החוזרות לא היו עקב הביציות אלה עקב בעית קרישה שגרמה להריון לא להתפתח.
    2.בעית פריון קיימת כאשר לא מצליחים להרות ולכן אין לך בעית פריון אלא בעיית הפלות שהן חוזרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו