נורדיטרופין ולארגינין עלות ותועלת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• נורדיטרופין ולארגינין עלות ותועלת
    מישהי
    02/06/2018

שלום לרופא,

עברתי 2 שאיבות עד כה ו4 החזרות. שאיבה ראשונה הניבה 8 ביציות ועובר אחד שהוחזר יום 3 טרי. (טיפול במנופור מינון 187ואורלוטרן) שאיבה שנייה הניבה 14 ביציות ו4 עוברים (טיפול במנופור 8 ימים מינון 225 ואורגלוטרן). אחד הוחזר טרי בלסטוציסט ולאחר מכן עוד 2 החזרות כל פעם של עובר מופשר אחד -בלסטוציסטים כולם. בהתייעצות חווד נוספת הוצע לי לנסות טיפול המשלב הן פיוריגון והן מנופור יחד עם נורדיטרופין. בנוסף הומלץ לי להתחיל ליטול larginine ו q10. כל זאת במטרה לשפר איכות העוברים (דירוגם היה B אבל משום מה לא נקלט אפאחד) בעיקר לאור גילי 41. הרזרבה השחלתית טובה. רירית הרחם גם היא טובה. לא נמצאה בעייה ספציפית לאי הקליטה פרט לגיל. לא שמעתי על טיפול כזה. אני חוששת. האם הורמון גדילה ניתן בטיפולי פוריות? האם יש לו "מחיר" מבחינת עלות/תועלת? מה הסיכון ות. לוואי? וגם מה זה הlarginine? רציתי לקבל מושג האם הפרוטוקול הנ"ל מוכר? בעיקר אודה להתייחסות באשר לשילוב הורמון גדילה בטיפול. מה הסיכונים? אימי חלתה בסרטן שד בעברה.. היא לא נשאית של הגן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איני רואה ערך מוסף במולטיפרמאציה המוצעת לשיפור איכות הביציות-עוברים,עלייך לשוחח בנדון עם הרופא שלך כדי לקבל את המידע הרצוי

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    02/06/2018

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו